[single_post_category_name]

Kim Kardashian: Vil spise lort for at se yngre ud

Kim Kardashian botox

Skønhed har en pris, og hvis prisen er at spise lort hver dag, så er Kim Kardashian klar til at betale prisen.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston joker om ægteskabet med Brad Pitt i nyt interview

Kim Kardashian er villig til at gøre det meste i skønhedens navn, og mens hun pt er igang med at promovere sit nye eksklusive hudplejebrand SKKN BY KIM, afslører hun overfor The New York Times, hvor langt hun er villig til at gå for at holde sig ung.

“Hvis du fortalte mig, at jeg var nødt til at spise lort hver dag for at se yngre ud, så ville jeg overveje det,” udtaler hun, “Jeg ville overveje det”.

Heldigvis indeholder hendes nye hudplejelinje ikke ingredienser, der på nogen måde har med afføring at gøre. Til gengæld indeholder de traditionelle ingredienser som hyaluronsyre, C-vitamin, niacinamide, sheasmør og squalene. Priserne på produkterne har allerede fået folk til at spærre øjnene op, da det komplette sæt af de produkter, som Kim bruger hver dag, koster 4.391 danke kroner.

“Det er helt sikkert mere prestigefyldt, og for at få de ingredienser, som jeg ville have skulle med, var det en nødvendighed,” forklarer hun om priserne, “Det skulle være helt det samme, som hvad jeg bruger, også selvom alle sagde, at det var overvældende.”

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide