Step-by-step guide til press on nails

Indeholder reklamelinks

Hvis du tænker press on nails, som noget der hører startnullerne til, kan du godt tro om. For når selv Kylie Jenners faste negletekniker laver en kollektion, er der ingen tvivl om, at trenden er tilbage. Det geniale ved press on nails er, at du kan eksperimentere med mønstre, farver og længder uden at skulle have den helt store pengepung fremme. Desuden giver det dig også en mulighed for at have flotte negle til fest, ferie og andet, hvis du fx har et arbejde, hvor du ikke må have neglelak mm. på til hverdag. Udover at designet af neglene har ændret sig fra den klassiske franske manicure-version, vi husker fra 00’erne, så er kvaliteten og holdbarheden også blevet bedre, og du kan stort set ikke se forskel på, om det er press on nails, dine egne negle eller akrylnegle, alt efter hvilket design nu vælger. Det danske beautybrand DUFFBeauty har lanceret en kollektion af smukke press on nails ud fra tidens største negletrends og har været så søde at komme med en guide til, hvordan du får smukke, press on nails.

LÆS OGSÅ: Søstersind: DUFFBeauty

PÅFØRING

Det er vigtigt, at du altid påfører dine press-on negle på rene, tørre negle!

1) PREP DINE NEGLE

Prep dine naturlige negle ved at buffe og file dem, så du får den bedst mulige overflade for de kunstige negle at klæbe til

2) RENS NEGLENE 

Rens derefter neglen af med neglelakfjerner, for at fjerne alle eventuelle støv -og olierester, som naturligt sidder på neglene.

 3) FIND DIN STØRRELSE

Du får 12 forskellige størrelser at vælge imellem. Vælg den størrelse, som matcher dine naturlige bedst. Vores negle er markeret med numre på indersiden, som gør det let at finde et perfekt match.

4) PÅFØR LIM TIL DIN EGEN NEGL 

Påfør limen på dine naturlige negle. Vent 3-5 sekunder til at limen bliver klæbrig.

5) PÅFØR LIM TIL DEN KUNSTIGE NEGL OG PÅSÆT

Påfør derefter DUFF neglen. Start med at placerer den helt tæt på neglebåndet og sørg for at holde neglen lige. Pres ned i ca. 30 sekunder.

Tip: For at undgå evt. lufthuller under neglene, er det vigtigt at du påfører et jævnt lag neglelim over hele din naturlige negl.

Og voilà! Du har nu lavet smukke, salon-lignende negle derhjemme på kun få minutter!

AFTAGNING

Læg din negle i blød i varmt sæbevand i 20-30 minutter. Løsn forsigtigt neglen og løft den af fra siderne. For at undgå at beskadige din naturlige negl, så er det vigtigt at du aldrig tvinger dine DUFF negle af!

KØB TRENDEN HER:

Milky Swirl, 135 kroner, KØB HER

On the Edge, 125 kroner, KØB HER

Double French, 125 kroner, KØB HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være