[single_post_category_name]

Begår du også disse fejl ved intimbarbering?

Indeholder reklamelinks.

Hvis du er en af de kvinder, der hyppigt barberer intimområdet, så har du sikkert også bøvlet med røde barberknopper og indgroede hår, som ikke just ser eller føles særligt rart. Heldigvis er der råd for at komme de røde barberknopper til livs, og vi fortæller dig her de uundværlige tips, når det kommer til intimbarbering – og tre ting du skal undgå!

LÆS OGSÅ: 6 måder, der får dig til at køle ned i sommervarmen

Tip nr. 1 – før barbering

Når du intimbarberer dig, åbnes porer og hårsække, og dermed bliver huden modtagelig for bakterier, som er skyld i de betændte knopper. Den allerbedste metode til at undgå dette er gennem forebyggelse, og derfor er det afgørende forud for en barbering, at du vasker området med en intimvask med antibakterielt middel. Tea Tree olien i Australian Bodycare Intim Wash er antibakteriel, mens kakadueblomme med sit høje indhold af C-vitamin hjælper med at styrke hudens forsvar mod bakterier.

Dette må du ikke gøre

Det kan virke omstændigt at skulle vaske dig med en speciel sæbe inden barbering, men hvis du ikke først fjerner bakterierne, er du sikker på at få røde knopper efter barberingen.

Intimvask fra Australian Bodycare, Køb her

Tip nr. 2 – under barbering

Venus Pubic Hair & Skin Barberskraber er en skraber, der specielt er designet til at hjælpe med at beskytte intimområdet mod irritation fra barbering.
Den patenterede Irritation Defense Bar og optimalt placerede blade giver bladene mulighed for at skære hårene over, næsten uden at røre huden. Sørg for at skifte barberbladene ofte, så de ikke bliver sløve og skaber irritation.

Pubic Hair & Skin skraber fra Gillette, Køb her

En barbergel er uundværlig, og denne fra Australian Bodycare er skabt til intimbarbering, så du passer bedst muligt på den sarte hud. Lad gelen sidde i 1 minut, inden du barberer. Den gennemsigtige gel sikrer, at du har et godt overblik over, hvor du barberer dig, hvilket er med til at mindske uheld under intimbarberingen.

Dette må du ikke gøre

Du må aldrig barbere dig på tør hud uden at have brugt barbergel. Gør du det, rykker du i huden i stedet for at glide henover, hvilket giver rifter i huden og gør den ekstra modtagelig overfor bakterier.

Intimgel fra Australian Bodycare, Køb her

Tip nr. 3 – efter barbering

Efter barbering er din hud endnu mere sensitiv end i forvejen i det sarte område, og derfor er det vigtigt med pleje. Australian Bodycare intimbalm beroliger og fugter huden med allantoin og tasmansk peber, ligesom de to ingredienser er med til at mindske den trælse kløe, mange kan opleve efter intimbarbering. Samtidig sørger Tea Tree Oil for, som i de andre intimprodukter, at fjerne bakterier.

Dette må du ikke gøre

Når barberingen er slut, er der stadig plads til bakterierne, hvis du ikke afslutter barberingen med at efterbehandle. Gør du det, får du fjernet de sidste bakterier og forebygger, at der kommer bakterier til senere.

Intimbalm fra Australian Bodycare, Køb her

Slut af med det probiotiske intimserum fra det danske hudplejebrand BAK. At produktet er probiotisk betyder, at det er udviklet til at genoprette intimområdets mikrobiom samt modvirke og beskytte mod irritation, tørhed, kløe, svie, lugt og øget udflåd. Ved daglig brug af serummet kan du reducere symptomer på ubalance i intimområdet

Probiotisk serum fra BAK, Køb her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide