[single_post_category_name]

Bekræftet: Khloé og Tristan venter barn nummer 2!

True skal være storesøster! I nat blev det nemlig bekræftet, at Khloé og Tristan venter sig deres andet barn sammen via rugemor. Læs alt, hvad vi ved om nyheden herunder.

LÆS OGSÅ: Khloé åbner op: Sådan fik hun nyheden om Tristans faderskabssag

Khloé Kardashians drøm om at udvide familien ser ud til at gå i opfyldelse meget snart. Efter at rygterne så småt begyndte at svirre omkring, at Khloé og Tristan atter engang skulle være forældre sammen, blev det endelig bekræftet i nat dansk tid.

“Vi kan bekræfte, at True venter sig en søskende, som blev undfanget i november,” udtaler en talsperson for Khloé til E! News.

“Khloé er utrolig taknemmelig over for den ekstraordinære rugemor for denne smukke gave. Vi vil gerne bede om jeres venlighed og mulighed for privatliv, så Khloé kan fokusere på sin familie.”

Dog betyder det ikke, at Khloé og Tristan igen er et par. En kilde tæt på Khloé fortæller, at parret kun taler om ting, der vedrører forældreskabet.

“Barnet blev undfanget inden det offentligt blev afsløret overfor Khloé, at Tristan ventede sig med en anden kvinde tilbage i december.”

Tristan blev som bekendt far til en lille dreng med kvinden Maralee Nichols sidste år, og har i forvejen sønnen Prince med eksen Jordan Craig og True med Khloé, som indtil videre er Khloés eneste barn.

I et interview udtalte Khloé for nylig, at hun stadig synes, at Tristan er en god fyr, men at han bare ikke er den rigtige for hende.

Sæson 2 af realityfamiliens show “The Kardashians” får premiere i september, så mon ikke vi kan forvente flere detaljer om babynyheden dér?

 

 

Kilde: E! News

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide