[single_post_category_name]

Glazed Donut Nails: Sådan får du tidens hotteste negle

Indeholder reklamelinks.

Hailey Bieber var den første til at naile (høhø) glazed donut negle-trenden, og andre it-girls som Kylie Jenner og Vanessa Hudgens har senere fulgt trop med deres take på trenden. Pt. er hashtagget #glazeddonutnails blevet brugt 28,6 millioner gange på TikTok. Navnet er opstået, fordi neglene umiskendeligt ligner en klassisk donut, der er dyppet i glasur. Mums. Hvorfor trenden er blevet så stor skyldes højst sandsynligt, at det er et simpelt design med et lille pift. Og så er den nem at kopiere derhjemme. Vi guider dig til hvordan du selv får smukke glazed donut negle her.

LÆS OGSÅ: Her er Hailey Biebers budgetvenlige favorit til tør hud

STEP 1: Klargør neglene

Sørg for, at dine negle er rene og tørre. Fil dem med en fil i den form, du ønsker og læg et lag basecoat på neglene.

Vi anbefaler:

MAVALA Mava-Strong Styrkende Underlak. Er en styrkende underlak, der hjælper sarte negle, der flosser og nemt knækker. Mava-Strong Styrkende Underlak hjælper flossede og bløde negle, som nemt knækker, med at genskabe det normale og stærke udseende. Underlakken kombinerer to virkninger i synergi: styrke og beskyttelse. Den er farveløs og glansfuld og indeholder aktive ingredienser, som kombinerer teknik og effektivitet for at forbedre neglens kvalitet og genskabe dens struktur. 

DEPEND Glasfil. Glasfil med ekstra fin filflade til naturlig negl og kunstmateriale.

STEP 2: Første lak

Læg et lag lak i sart rosa på alle neglene. Sørg for at neglene er helt tørre, inden du går videre til næste step.

Vi anbefaler:

OPI “Nail Envy Bubble Bath” er en kombineret negleforstærker og lak til svage og beskadigede negle i en smuk, sart lyserød farve. Giver maksimal styrke med hydrolyseret hvedeprotein og calcium, for hårdere, længere, stærkere og naturlige negle.

VINYLUX Long Wear Polish 103 Beau. En langtidsholdbar lak fra det professionelle neglemærke CND i en smuk rosa farve med lidt nuanceringer i. Lakken indeholder allerede egenskaber fra basecoat, så du kan springe det trin over, hvis du fx er i tidspres.

STEP 3: Glitter

Læg et tyndt lag neglelak med perlemorsglitter og sørg igen for, at den er helt tør, før du går videre.

Vi anbefaler:

ESSIE 277 Luxe Pure Pearlfection. En gennemsigtig lak med helt fint perlemorsglimmer, der giver det helt rigtige ‘glazed donut look‘.

STEP 4: Topcoat

Læg et lag topcoat for at forsegle designet, så det holder bedst muligt.

Vi anbefaler:

ESSIE Expressie460 Iced Out Filter Top Coat. Med denne topcoat fra Essie slår du to fluer med et smæk og kan springe step 3 over.

OPI Top Coat Rapidry. En hurtigtørrende top coat, der får neglelakken til at tørre hurtigere, samtidig med at den forlænger lakkens holdbarhed og gør neglens overflade hård og skinnende.

CND Vinylux Long Wear Top Coat. En hurtigtørrende topcoat med en særlig teknologi, der giver en keramisk forsegling og shine.

STEP 5: Pleje

Når du er færdig slutter du af med at pleje hænderne med en skøn håndcreme og lidt negleolie ved neglebåndene.

Vi anbefaler:

CLARINS Hand And Nail Treatment Cream. Clarins hånd- og neglepleje er en plejende håndcreme, der fugter i dybden og beskytter hænder og negle. Den kan bruges af alle hudtyper og efterlader huden silkeblød og plejet.

LE MINI MACARON Negleolie Treatment Rosé Kiss. En luksuriøs olie, der giver masser af næring til tørre, hårde og triste neglebånd og negle. Den har en skøn let duft af rose og indeholder E-vitamin, der hjælper med at styrke neglene og en blanding af 6 nærende planteolier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide