[single_post_category_name]

Er dette kønnet på Khloés baby?

Khloé Kardashians tips til sundt og lækkert hår

Hvis du følger bare en lille smule med i Kardashian/Jenner-land, så er det nok ikke nogen nyhed, at Khloé Kardashian og Tristan Thompson venter sig deres andet barn sammen, denne gang ved hjælp af en rugemor. Nu har flere kilder bekræftet kønnet på barnet. 

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Khloé og Tristan venter barn nummer 2!

Ifølge mediet US WEEKLY fortæller en kilde tæt på Khloé, at det hele tiden været planen at give datteren True en søskende, hvilket fik parret til at søge hjælp til at blive gravide med hjælp fra en rugemor. Parret var også specifikke i deres valg af embryo, som i dette tilfælde skulle blive til en dreng.

Insideren forklarer, at parret gik fra hinanden i juni 2021, efter at billeder med Tristan i selskab med andre kvinder begyndte at florere.

“Babyen blev undfanget med hjælp fra en rugemor, før Khloé fik at vide, at Tristan også ventede et barn med en anden kvinde,” udtaler kilden og refererer til Maralee Nichols, som fødte sønnen Theo i december 2021.

De fleste, der har fulgt Khloé og Tristan, har haft et turbulent forhold, siden det blev afsløret, at han havde været hende utro, mens hun var højgravid med datteren True. Hun valgte dog at tage ham tilbage for en periode, indtil det kom frem, at han havde kysset søsteren Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods i februar 2019.

I august 2020 gav Khloé Tristan endnu en chance, men sluttede forholdet for alvor i 2021.

Khloé har længe udvist ønske om at udvide sin familie og under et afsnit af Keeping Up With The Kardashians tilbage i 2021 åbnede Khloé op omkring sin fertilitetsrejse.

“Jeg har brug for dig,” fortalte hun basketball-stjernen. “Vi er nødt til at koordinere med dit skema, så jeg kan lave nogle embryoer med mine frosne æg… Jeg tror, jeg er klar til hele det med at være gravid igen. Det kommer måske til at tage tid, jeg ved det ikke. Jeg vil gerne være forberedt.”

Den følgende måned afslørede Khloé overfor Kim, at hun var begyndt at overveje at søge hjælp hos en rugemor, da hun var i højrisiko for at abortere. “Min læge sagde, at hun ville have det dårligt med at sætte et embryo op uden at advare mig om, at jeg højst sandsynligt ikke ville kunne bære det.”

 

Kilde: US Weekly

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide