Her er Hailey Biebers budgetvenlige favorit til tør hud

Indeholder reklamelinks

Selvom hun er succesrig, model og gift med en af verdens største stjerner, kan Hailey Bieber heller ikke se sig fri for problemhud engang imellem (thank god, det havde næsten ikke være fair ;)), og nu kan et af Hailey Biebers yndlingsprodukter til tør og irriteret hud blive dit for bare en hundredelap.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez åbner op om livet i 30’erne

I sin story på Instagram afslørede Hailey Bieber for nylig en række close-up billeder af sin hud med teksten:

“De sidste par uger har min hud været en smule aggressiv og irriteret, og jeg tror det skyldes: Stress, rejser, søvnunderskud, PMS og at jeg har testet et nyt produkt.”

Hailey deler herefter sine fire favoritter til at få huden tilbage på rette kurs. Tre af produkterne, der bl.a. tæller to fra hendes eget hudplejebrand RHODE, kan endnu ikke fås i Europa. Det kan det sidste produkt til gengæld, som hun ovenikøbet erklærer sin kærlighed for altid. Der er nemlig tale om Cicalfate+ Cream fra apotekermærket Avène. En reparerende creme som Hailey påfører i ansigtet, inden hun skal sove.

Cremen er en beroligende creme, som hjælper irriteret hud efter forskellige stressfaktorer som ændringer i klima, overfladiske dermatologiske indgreb og overfladisk skade. Den indeholder bl.a. kobber/zink og er antibakteriel.

Hvis du selv kan genkende Hailey Biebers problemstilling med tør og irriteret hud, kan cremen købes for bare 100 kroner lige HER.

Køb Cicalfate+ HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være