[single_post_category_name]

Jennifer Lopez og Ben Affleck er gift!

Hvad der sker i Las Vegas, bliver ikke altid i Las Vegas… Jennifer Lopez og Ben Affleck blev nemlig gift igår ved en hemmelig ceremoni i Las Vegas. Her er alt, hvad vi ved om deres surprise-bryllup.

LÆS OGSÅ: Er dette kønnet på Khloés baby?

“Vi gjorde det!” skriver Jennifer Lopez i sit nyhedsbrev til sine fans. “Kærlighed er smuk. Kærlighed er rar. Og det har vist sig, at vores kærlighed er tålmodig. 20 års tålmod. Lige præcis som vi ville have det. Igår aftes fløj vi til Vegas, stod i kø til at få ægteskabslicens med fire andre par, alle på samme rejse mod et ægteskab på toppen af verden.”

Sangeren delte et link til nyhedsbrevet på sin Instagram-profil sammen med et billede, hvor hun ligger i en seng og bærer en ring, som ligner en vielsesring. Jennifer Lopez skriver desuden, at parret var i selskab med deres fælles børn til brylluppet, dog uden at nævne dem. En kilde udtaler til E! News, at det dog ikke var alle parrets sammenbragte børn, der deltog, men en af Ben Afflecks tre børn og en af Jennifer Lopez’ to børn.

Et af billederne fra begivenheden viser Jennifer Lopez i en bil med Emme, der er en af Jennifer Lopez’ tvillinger fra ægteskabet med sangeren Marc Anthony. Ben Affleck har børnene Violet, Seraphina og Samuel fra sit ægteskab med eks-konen Jennifer Garner.

I nyhedsbrevet afslører Jennifer, at parret lige med nød og næppe nåede at blive gift inden midnat, og at ‘A Little White Wedding Chapel’ holdt åbent et par minutter ekstra, så parret kunne få billeder i den lyserøde Cadillac, som angiveligt var blevet brugt af selveste Elvis Presley.

Hun skriver ligeledes, at hun var iført en kjole, fra en gammel film, og at Ben var iført en jakke fra sit skab, mens de læste deres løfter til hinanden op og udvekslede ringe, som de ville bære resten af livet, hun tilføjer “De havde endda Bluetooth til en (kort) tur ned af gulvet”.

J.Lo kalder selv brylluppet for det bedste bryllup, de kunne have drømt om, og kalder det den bedste aften i deres liv.

“Tak til Little White Wedding Chapel for at måtte låne deres pauserum til at skifte i, mens Ben skiftede på mændenes toilet.”

Hun har desuden delt en video, som Ben har taget fra badeværelset, og en med sig selv, hvor hun snurrer rundt i et skifterum. Bag hende ses et indrammet billede fyldt med gamle billeder af parret fra filmpremierer.

“De havde ret, da de sagde, at alt du har brug for er kærlighed,” skriver hun. “Vi er så taknemmelige for at have det i overflod, en nu vidunderlig familie med fem fantastiske børn og et liv, vi aldrig har haft mere grund til at se frem til.”

“Hold ud længe nok og måske vil du finde ud af, at den bedste tid i dit liv er, mens du kører igennem Las Vegas klokken halv et om natten igennem en tunnel af kærlighed med dine børn og den, du skal tilbringe resten af livet med. Kærlighed er en fantastisk ting, måske det bedste af alt, og værd at vente på.”

Jennifer Lopez afslutter nyhedsbrevet med “With love, Mrs. Jennifer Lynn Affleck”, og bekræfter hermed at hun har taget Bens efternavn.

Du kan se billederne fra nyhedsbrevet HER.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

Kilde: E! News

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide