Kim Kardashian åbner op om botox og fillers

Kim Kardashian botox

Kim Kardashian er pt på forsiden af det amerikanske magasin Allure, hvor hun bl.a. afslører, hvad hun får lavet – og ikke får lavet – ved sit ansigt. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du en en ekstra hed sommer

Ifølge Kim Kardashian bliver hun ofte brugt som ansigts-konsulent af sine venner og bekendte, fordi hun angiveligt er god til at se, hvad man burde få lavet for et lidt friskere/yngre udtryk. Det fortæller hun selv i et nyt interview i Allure Magazine, hvor hun også fortæller, hvordan hun har numrene på de bedste læger og behandlere, der findes.

I interviewet afslører hun desuden, at hun aldrig har fået filler i hverken læber eller kindbind, og at hun med årene har droslet ned på Botox, og nu kun får lidt i panden. Dog bekræfter hun, at hun går mere op i skønhed end de fleste,

“Jeg interesserer mig for det. Jeg interesserer mig virkelig for at se godt ud,” fortæller hun intervieweren. “Jeg går nok mere op i den end 90% af andre mennesker på den her planet. Og det er ikke nemt, når du er mor og udmattet efter en lang dag, eller du har studeret hele dagen, og jeg gør det hele. Jeg får for det meste mine skønhedsbehandlinger sent om aftenen.”

Hun fortæller, at hun tidligere har været opsat på at være perfekt, men har fået en anden tilgang til det, efter hun er blevet ældre.

“Jeg har sluttet fred med, at jeg ikke er perfekt, og sådan var jeg ikke før,” fortæller hun og uddyber; “Jeg hader mine hænder, de er rynkede og ulækre, men jeg har levet livet og skiftet så mange bleer med de her hænder, og jeg har nusset så mange babyer med de her hænder, så jeg er okay med dem. At blive ældre betyder ikke, at jeg ikke stræber efter perfektion, men du kommer også til et punkt, hvor din sundhed er vigtigere end noget andet.”

Hun forklarer, hvordan hun til trods for sin stræben efter skønhed er bevidst om, at det ikke skal være på en måde, hvor hun er bange for at blive ældre eller se ældre ud. “Jeg er 41. Jeg vil altid gerne se tiltrækkende ud, men der kommer også et tidspunkt, hvor nogle tager det skridtet for langt. For meget filler, for stram, for mange kosmetiske procedurer. Der er ikke noget værre.”

Deres snak om skønhed får journalisten til at spørge Kim, om hun ikke føler sig skyldig for at skabe nogle urealistiske kropsidealer,

“Hvis jeg gør det, er det opnåeligt. Der er så mange forskellige skønhedsstandarder – uanset om det er Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Marilyn Monroe. Da jeg var teenager, var (it-udseendet, red.)bare blonde, tynde kvinder.” Men så så hun skuespilleren Salma Hayek, som var så smuk og havde mørkere hår og mørkere hud og flere kurver. Hun lignede mere Kardashian. “Min mentalitet var aldrig sådan, at du ser dem på tv eller i magasiner og vælger, hvem du vil være,” siger hun.

“Det var altid: Vær dig selv, find skønhed i alt.”

LÆS OGSÅ: Disse behandlinger får Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er