[single_post_category_name]

Kim Kardashian og Pete Davidson har slået op

Kim Kardashian botox

Efter 9 måneder har det populære par valgt at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian er blevet mor igen!

Ifølge kilder tæt på Kim Kardashian og Pete Davidson har de slået op og besluttet at være venner i stedet, skriver E! News.

Der er stadig masser af kærlighed mellem parret, men efter at Pete på det seneste har befundet sig i Australien i forbindelse med arbejde og deres hver især travle skemaer, har det været svært for dem at få forholdet til at fungere.

Det blev bekræftet, at parret datede i november sidste år, efter de mødte hinanden under optagelserne af showet Saturday Night Live, hvor Kim var vært. Efterfølgende tog forholdet fart, parret deltog bl.a. i The Met Gala sammen og Pete har fået brændemærket Kims navn ind i brystkassen, som en særlig kærlighedsgestus.

I sidste måned fortalte Pete i et interview, at det var hans drøm at slå sig ned og få børn en dag, “Det er hvad jeg forbereder mig på lige nu, at forsøge at være en så god fyr som muligt, og bare blive bedre.”

Pete har i den seneste tid også medvirket i The Kardashians, hvor Kim har udtalt, at hun regnede med at der ventede hende et bryllup og flere børn ude i fremtiden..

Mens Pete Davidson i øjeblikket filmer filmen The Wizards i Australien, har Kim i øjeblikket travlt med at reklamere for eksmanden Kanye Wests brand Yeezy.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide