Liam Hemsworth single igen?

Efter tre år har Liam Hemsworth og kæresten Gabriella Brooks angiveligt gjort det forbi. 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian og Pete Davidson har slået op

Ifølge mediet In Touch skete bruddet for et par måneder siden, fordi Liam gerne ville tilbage til arbejdet uden for mange distraktioner.

“Han ville ikke være fastlåst, og han har fået en del mere arbejde, efter pandemien er overstået,” udtaler en kilde til mediet.

Parret blev første gang spottet sammen tilbage i 2019, efter Liam Hemsworths skilsmisse fra Miley Cyrus og en kort flirt med skuespilleren Maddison Brown.

Modellen Gabriella Brooks skulle efter sigende være knust over bruddet. I de tre år, de tilbragte sammen, har parret været meget private omkring deres forhold, dog åbnede Gabriella lidt op omkring forholdet i et interview med mediet Stellar Magazine tilbage i december 2021.

“Mit personlige forhold er meget, meget vigtigt og helligt for mig,” udtalte hun, “Og jeg føler, at i en industri, hvor så meget bliver vist frem, er der bare nogle ting, du gerne vil have for dig selv.”

“Jeg forstår godt interessen. Men i sidste ende, så tror jeg bare, at jeg godt kan lide at have det for mig selv… Men han er fantastisk. Hans familie er fantastiske. Det er de skønneste mennesker, og jeg er virkelig heldig over at kende dem,” fortsatte hun. Da Liam fyldte 32 tidligere på året, delte Brooks et billede af ham i bar overkrop, hvor hun kommenterede “Birthday boy” efterfulgt af et rødt hjerte. Et billede, hun nu har fjernet fra sin profil.

Op til bruddet boede parret sammen i Californien.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være