[single_post_category_name]

Tilbage på jobbet: Fine fund til garderoben

Indeholder reklamelinks.

Trænger garderoben til en lille opdatering efter ferien? Så er du ikke alene. Vi guider her til tre forskellige looks, der er baseret på behagelige fashion-fund, som får dig tilbage på jobbet med stil.

LÆS OGSÅ: #GymLips: Nok den nemmeste læbetrend nogensinde

Kjole: 

Er vejret omskifteligt, er det altid en god ide med kjole, da du med en kjole, kan køre mange lag på lag, som du kan smide i takt med, at temperaturen stiger. Du kan fx. kombinere kjolen med en tynd sweater ud over og et par bukser under.

Kjole fra By IC, KØB HER

Sweatshirt fra H2O Fagerholt, KØB HER 

Bukser fra IVY Copenhagen, KØB HER

Sneakers fra Veja, KØB HER

Suit:

Suitet er i dén grad tilbage og alt efter, hvordan du styler dit look, kan du selv bestemme, hvor casual et udtryk, du ønsker. Skal det være afslappet, kan du style det med en t-shirt og sneakers. Skal det fremstå mere som et klassisk suit-look, kan du style det med en stilet uden for meget hæl og en skjorte.

Blazer fra Malene Birger, KØB HER

Chinos fra Mos Mosh, KØB HER

Skjorte fra Levete Room, KØB HER

Stiletter fra Custommade, KØB HER

Overtøj:

En overgangsjakke kan virkelig sætte prikken over i’et, når det kommer til dit outfit. Du kan enten vælge en lidt mere praktisk model som en quiltet overgangsjakke, eller du kan gå med klassikeren – trench coaten.

Quilt-jakke fra Ganni, KØB HER

Trench coat fra Vero Moda, KØB HER

Tasken:

Hvis du også er typen, der har brug for en arbejdstaske, der skal kunne indeholde en computer/iPad, pung, lidt makeup, en børste, nøgler, tørshampoo, snacks, etc. etc. har vi her fundet nogle lækre bud på tasker, der kan indeholde det meste.

Quilttaske fra Project AJ117, KØB HER

Taske fra Résumé, KØB HER

Taske fra Lala Berlin, KØB HER

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide