Vennerne fra Grease reagerer på Olivia Newton-Johns død

Hele verden sørger over nyheden om Olivia Newton-Johns død, og de medvirkende i den originale Grease-film er ingen undtagelse. 

LÆS OGSÅ: Glazed Donut Nails: Sådan får du tidens hotteste negle

Ingen glemmer Sandy Olsson, og ingen glemmer Olivia Newton-John. For efter Olivia Newton-Johns familie har meldt ud, at hun er død af kræft, har flere af hendes medspillere fra Grease været ude og kommentere på den triste nyhed.

Mens mange husker Olivia for hendes talent for sang og skuespil, husker dem omkring hende for en masse andre, fantastiske kvaliteter.

“Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har kendt et dejligere menneske,” udtaler Stockhard Channing, som spillede Betty Rizzo i den ikoniske film fra 1978.

“Olivia var essensen af sommer. Hendes sommerhed, hendes varme og hendes ynde er, hvad der først kommer til mig, når jeg tænker på hende. Jeg vil savne hende helt enormt,” uddyber hun.

Ifølge Barry Pearl, der spillede Doody i filmen, sluttede Olivia altid sine mails af med “Kærlighed og lys, Olivia”, og ifølge ham, er det lige hvad hun er nu, mere end nogensinde.

Michael Tucci, der spillede Sonny, udtaler til E! News, at Olivia var en skat for både ham og hans familie.

“Hun var så utrolig sød ved alle, hun mødte. Jeg sørger på hendes families og Johns vegne.”

Her hentyder han til John Travolta, der også selv har været ude med en offentlig reaktion på nyheden om Olivias død. Han spillede som bekendt Danny Zuko, der forelskede sig i Sandy Olsson, som var Olivias karakter. Efterfølgende har parret bevaret et nært venskab til hinanden.

“Min kæreste Olivia, du gjorde vores liv så meget bedre. Din indflydelse var utrolig. Jeg elsker dig så meget. Vi vil se dig senere på vejen og vi vil alle sammen blive samlet igen. Din, fra det første øjeblik, jeg så dig – og for altid! Din Danny, din John.”

Lorenzo Lamas, som portrætterede Tom Chisum, anføren af fodboldholdet i filmen, udtaler, “Mit hjerte er tungt.”

“Olivia var sådan et specielt menneske. En inspiration til millioner, der kæmper med denne forfærdelige sygdom”.

Olivia Newton-John fik diagnosticeret kræft tre gange i sit liv. Efter hun første gang fik diagnosen i 1992, har hun advokeret for at hjælpe forskningen af brystkræft. Hun stiftede bl.a. Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre i 2008.

Kilde: E! News

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og