[single_post_category_name]

Prisvindende dansk brand lancerer stor nyhed

Annonce

Det prisvindende danske brand Lavinde Copenhagen har siden lanceringen af deres første produkter i 2017 opnået både stor succes og anerkendelse på det danske marked. Hvis du ikke allerede kender verdens allerbedste mascara, så er det virkelig på tide at du stifte bekendtskab med denne danske super duo. Deres innovative tilgang til produktudvikling og kærligheden til rene, allergivenlige hudpleje- og kosmetikprodukter, har resulteret i en lang række eksklusive og prisvindende produkter, som i dag sælges i både ind- og udland.
Og her hos ChriChri ELSKER vi det danske brand.

Lavinde Copenhagen har netop lanceret den allerførste flydende foundation, som er certificeret af Asthma Allergy Nordic.

Den nye NATURAL GLOW Liquid Foundation smelter ind og føles let på huden. Med en medium dækkeevne, som kan bygges op ved flere lag, giver den et naturligt, ensartet og friskt look med en fantastisk glød, som holder hele dagen. Den nye allergivenlige foundation indeholder bl.a. aktive ingredienser, som stimulerer hudens egen kollagenproduktion og har anti-inflammatoriske egenskaber, som bl.a. hjælper med at reducere rødme og akne. Derudover indeholder NATURAL GLOW Liquid Foundation fugtgivende og beskyttende egenskaber, der både holder på og øger fugtbalancen.

Anvendelse:
– Start med at påføre NATURAL GLOW Liquid Foundation i ansigtets midte og arbejd ud ad med børste, svamp eller fingre.
– Opbyg dækning efter behov. Det anbefales, at påføre lette lag og bygge op efter behov, for at opnå det bedste og mest ensartede resultat.
– Fjern NATURAL GLOW Liquid Foundation med REFRESHING Micellar Water.

Produktspecifikationer:
NATURAL GLOW Liquid Foundation er certificeret af Asthma Allergy Nordic, og er særligt velegnet til sensitiv hud. NATURAL GLOW Liquid Foundation indeholder ikke parfume og er 100% vegansk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide