Cecilie Vinde: ”Jeg blev usikker på, hvad man forventede af en iværksætters stil”

Cecilie Vinde og Fillip Løwén Nielsen ejer sammen beautyvirksomheden, Lavinde Copenhagen, der i øjeblikket virkelig har fart på. Vi har mødt Cecilie til en snak om mode, stil og identitet. Cecilie er nemlig ret forelsket i ”business-viben”, og hun tager os med helt ind bagerst i sin garderobe. 

Læs Også: “5 hurtige om Cecilies personlige stil”

 I’m classy – almost all the way…

“… Og det har jeg det virkelig godt med! Det føles bare som min hjemmebane!”, fortæller Cecilie, da vi begynder at tale om hendes personlige stil.

”Jeg har altid været tiltrukket af business-looket. Altid! Altså helt tilbage til min handelsskoletid var det en observation mine medstuderende gjorde sig. Jeg mindes endda, at der i min blå bog står: ”Alt er altid snorlige på Cecilie””, siger hun, mens hun smågriner.

”Men det var eller er heller ikke løgn. Jeg går ekstremt meget op i ordentlighed, og det synes jeg også langt hen ad vejen, at en nystrøget skjorte udstråler”, tilføjer hun.

”Og så er jeg endda blevet meget mere ”casual business” med årene end jeg var, da jeg var yngre. Dengang var jeg helt klassisk, men nu finder I også andre items i min garderobe”, siger hun.

Cecilie afslører, at en stor del af garderoben stadig består af blazere, skjorter og skjortebluser. Vi finder også habitbukser, jeans, et par kjoler og nederdele derinde. Men der er ingen tvivl om, at Cecilies garderobe har et ret klassisk og til dels også maskulint udtryk.

”Jeg elsker at kombinere maskulint med feminint. En oversized blazer ud over en skjortebluse med feminine frynser ved ærmerne. Det føles sikkert og rart for mig. ”

”Men det betyder ikke, at det skal være fuldstændig efter bogen. Jeg kan godt lide, hvis mine outfits har små lækre detaljer, syninger eller knapper, der giver det lidt kant”, fortæller Cecilie.

Er jeg kedelig?

Cecilie fortæller, at da hun startede Lavinde Copenhagen, blev hun for en kort periode usikker på egen sin stil.

”Jamen, der var farver og knald på over alt, og så stod jeg lidt der med en følelse af at være… ”forkert”, fordi jeg i bund og grund havde det bedst i min blazer og et par jeans”, siger Cecilie.

”Jeg var bevidst om, at min fremtoning selvfølgelig også gav et indtryk af Lavinde Copenhagen som brand, og derfor begyndte jeg at tvivle på min stil. Var der nogen, der forventede et eller andet bestemt af mig? Burde jeg gå mere i farver? Tænker folk, at jeg er kedelig, fordi jeg er klassisk i min stil?”, nævner Cecilie, mens hun ryster let på hovedet.

”Og i dag ved jeg jo heldigvis, at det på ingen måde hænger sammen. Misforstå mig ikke! Jeg elsker, når kvinder, og mænd for den sags skyld, klæder sig farverigt og mønstret, men det føles bare ikke rigtigt for mig. Jeg føler mig simpelthen ikke tilpas”, siger hun.

Cecilie understreger, at hun i dag er helt klar over, hvad der føles rigtigt for hende at klæde sig i. Og hun fortæller også, at hun stadig udfordrer sig selv både på farver og detaljer, men det betyder ikke, at hun giver afkald på det klassiske.

”Jeg bliver nok aldrig en blomsterpige. Det gør jeg bare ikke”, siger Cecilie med et glimt i øjet.

Det er misforstået, at ordentlighed SKAL være dyrt!

”Og så har jeg nok egentlig et behov for at mane en fordom eller antagelse til jorden én gang for alle”, siger Cecilie kontant men med et smil på læben.

”Ordentlighed behøver ikke nødvendigvis at være dyrt! Min garderobe er som sådan ikke dyr. Jeg er mere optaget af at passe rigtig god på mit tøj. Stryge det, når der er behov. Hænge det på bøjler og vaske det omhyggeligt. Dét er ordentlighed for mig, og det definerer helt sikkert også min stil.”

”Og helt ærligt… Så er det jo faktisk også det indtryk, jeg gerne vil give af Lavinde Copenhagen som brand. For vi er, med hånden på hjertet, virkelige ordentlige og grundige i alt, hvad vi gør”, siger hun.

”I bund og grund handler det jo bare om, at vi skal mærke efter, hvad der får os til at føle os godt tilpas i vores kroppe. Det er i hvert fald afgørende for mig. Når jeg føler mig helt tilpas og godt klædt på, så leverer jeg helt sikkert også mine pitches 5% stærkere”, slutter Cecilie af.

Læs Også: “5 hurtige om Cecilies personlige stil”

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og