Dette skal du have i din makeuppung

Annonce
Julen er hjerternes fest – og hvem ønsker ikke, at shine sig selv op og gøre lidt ekstra ud af makeuppen, nu hvor det endelig er den tid på året igen? Julen tillader en smukt og lidt tungere makeup, i takt med, at det er koldt og mørkt – og derfor giver vi dig en guide til, hvordan du pakker din makeuptaske til alle julens (og egentlig også resten af årets selvfølgelig) festligheder.

Clarins har et stort udvalg af fantastiske foundations, som alle hver især skaber en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur. Vi har testet dem alle sammen og vi lover at deres noget for enhver smag – hvad end du ønsker en fuld dækkende foundation eller et let, glødende og naturlig teint til huden.

Sådan pakker du din makeuptaske til julearrangementerne
Det kan altid være lidt af et projekt at finde frem til hvilke produkter der er `the Essentials’ når man skal ud ad døren – men det er altid godt lige at have lidt med i tasken til at pudre næsen i løbet af aftenen.

1: Pak en foundation med for en sikkerhedsskyld
Måske virker det som et projekt at skulle pakke en foundation med når man er på farten og til festlige arrangementer – men det er faktisk slet ikke en dum ide. Julen er jo hjerternes fest og vi hos ChriChri er alle sammen blevet enige om, at der godt kan komme til at trille en tåre eller to – og her er det bare vigtigt med en foundation til at “touche up”.

Vi anbefaler
BB Skin Detox: Denne foundation er faktisk en BB Cream, hvilket gør den til en naturlig creme med farvepigment. Den er nem at arbejde med og kan være din redning til festlighederne når der bliver danset lidt for meget eller når tårene triller i denne følsomme tid.
Skin Illusion Velvet: Med dens ultralette formel mærkes denne ikke på huden – desuden reducerer den blanke og glinsende områder, og derfor virker den matterende.

2: Pak altid en pudder
Pudder er et “must have” når man pakker makeuptasken! Den kan hurtigt tages frem af tasken og mattere glinsende områder, gøre huden smuk, glat og silkeblød. Nemt.

Vi anbefaler
Ever Mat Compact Powder :Denne pudder giver en jævn og mat teint på en blød og behagelig måde. Her opnår du et naturligt resultat som samtidig slører ufuldkommenheder
Ever Mat Loose Powder :Denne løse pudderformel fikserer makeuppen med et usynligt slør uden at udtørre huden – desuden mærker du ikke, at du har den på.

3: Blush skaber varme
Et tredje vigtigt produkt at pakke med i makeuptasken er Blush. Det er altid godt at sørge for, at man ikke ligner et blankt lærred når foundation og pudder er påført – så for at skabe noget dimension og farve til huden er blush essentielt.

Vi anbefaler
Joli Blush :En farveeksplosion som kan bygges op afhængig af det look du ønsker. Den kommer desuden med et justerbart spejl som er godt når man er på farten.

4: Lipgloss går man aldrig galt i byen med
… Og ganske rigtigt – en lipgloss er det vigtigste element i makeuptasken, for hvem ønsker ikke at have lækre, bløde og shiny læber hele tiden?

Vi anbefaler
Instant Light Natural Lip Perfector – Clarins’ prisvindende læbepomade som er utroligt blødgørende og afgiver en klar smuk farve og en sødlig duft – vores helt klare favorit! Med den aktive nøgleingrediens Sheasmør, tilfører den næring og plejer læberne.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og