Sådan styler du din lille sorte kjole

den lille sorte kjole

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Det er efterhånden et gammelt råd, som mange kvinder stadig følger – sørg altid for, at du har den lille sorte kjole i dit klædeskab. Den lille sorte kjole, også kendt som The Little Black Dress eller LBD, er nemlig det sikre valg i en lang række scenarier. Fra en tur i byen med veninder til date og endda til arbejdet. Mulighederne er uendelige med den rette kjole, og netop derfor er dette råd lige så relevant den dag i dag, som det var for flere år siden.

Men hvordan får du egentligt det meste ud af din sorte kjole? Der findes et hav af måder at style dette alsidige tøjstykke på. Læs med her, og opdag helt nye måder at benytte din lille sorte kjole på.

Vær opmærksom på dit valg af sko

Det kommer næppe som en overraskelse, men sko kan gøre en stor forskel, når det kommer til outfits. En lille sort kjole med et par stiletter er eksempelvis oplagt til en bytur eller romantisk date, mens et par sneakers kan forvandle den til en sød hverdagskjole.
Den sorte farve gør det muligt at style din kjole med stort set alt. Vælg et par farverige sko for at pifte dit outfit lidt op, et par sandaler for at skabe et afslappet og sommerligt look eller et par store støvler for at gøre stilen lidt mere rå. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Så hold dig endelig ikke tilbage fra at lege med forskellige sammensætninger. Måske opdager du helt nye muligheder, der kan gå hen og blive dit nye yndlingsoutfit?

Skab elegance med de rette smykker

Smykker er også en oplagt måde at gøre en lille sort kjole til noget helt særligt. Et chunky statement-smykke som et par øreringe eller en halskæde kan eksempelvis fremme en mere rå stil eller gøre kjolen lidt mere moderigtig. Mere simple og petite smykker kan derimod være oplagte valg, hvis du gerne vil have et mere elegant look. Blandt andet kan en Georg Jensen Grapes halskæde være både tidløs og klassisk, så du er klar til at møde svigerforældrene, tage til juleaften eller tilbringe dagen på kontoret.

Pift kjolen op med jakker og tilbehør

Fra hverdagskjole til festkjole. Der er ikke lang vej mellem de to, hvis du udnytter mulighederne med en lille sort kjole rigtigt. Og det er faktisk ikke den helt store videnskab.
Prøv eksempelvis at style din kjole med forskellige jakker. En lang trenchcoat kan gøre noget andet for en sort kjole, end en kort læderjakke eller puffet bomber jacket. Samtidig kan et velplaceret bælte også fremhæve din talje, tilføje et ekstra pift eller fremhæve din personlige stil.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og