Stor guide til flawless hud

Annonce
Du har med garanti allerede hørt om det franske hudpleje- og makeupmærke Clarins. Her hos ChriChri elsker vi nemlig det klassiske franske mærke. Brandet blev skabt i Paris i 1954 – og de brander sig i høj grad på innovative tilgange når det kommer til udnyttelse af naturens mange egenskaber indenfor hudpleje. Faktisk producerer Clarins plantebaserede produkter – og derved produkter som både passer på vores planet – og i særdeleshed; vores hud!

Vi har samlet en komplet guide til, hvordan du finder den bedste foundation til lige netop din hud – for vi ved alle, at foundation kan være utrolig svær at finde rundt i – alt afhængig af din hudtype

Hvorfor skal du vælge en foundation fra Clarins?
Hver af Clarins’ foundation formler indeholder essensen af deres passion for hudpleje og en skånsom behandling af huden. Deres foundations genopretter glød og slører urenheder  – og uanset om du foretrækker pudder-foundations, kompakte eller flydende formler, så er Clarins sortiment designet til, at blive påført med dine fingerspidser eller med en børste. Det gør din makeuprutine nem og enkel og kræver ikke oceaner af tid foran spejlet hver morgen. Clarins foundations tilfører fugt, udjævner hudtonen og giver din makeup et perfekt, langvarigt hold. Alt, hvad du behøver for at opnå en glat, jævn teint, en strålende glød og makeup, der holder hele dagen.

Prøv din foundation virtuelt
På Clarins hjemmeside kan du faktisk prøve produkterne direkte på inden du køber dem. Her kan du nemt finde den nuance som passer perfekt til din hud; prøv det her.

 

Hvilken foundation skal du vælge?

Skin Illusion
Med Clarins Skin Illusion foundation opnår du en naturlig og fejlfri hud. Denne foundation er fugtgivende og giver en øjeblikkelig friskhed og smuk glød, helt uden at maskere din huds naturlige skønhed. Formlen indeholder rødt janiaekstrakt og Light Optimizing-komplekset som giver en ny og frisk udstråling til din hud. Du behøver kun at anvende et par enkelte dråber før du opnår en smuk og strålende hud.
Find Skin Illusion her

Skin Illusion Velvet
Clarins Skin Illusion Velvet Foundation er en ultralet foundation som ikke mærkes på huden. Denne formel forbedrer omgående hudens teint og reducerer blanke og glinsende områder i ansigtet – selv små ujævnheder bliver dækket. Skin Illusion Velvet har en fin og let konsistens – og føles behagelig og fin på huden. Nøgleingredienserne i denne foundation er økologisk ekstrakt fra jordbærtræ, økologisk ekstrakt fra mirakelblad – og disse er med til at genstarte hudens naturlige fugtgivende egenskaber – mens indholdet af pulveriseret bambus virker matterende.
Find Skin Illusion Velvet her

Everlasting Long-Wearing
Ønsker du en foundation med høj dækkeevne som kan stå imod alle dagens ”udfordringer”, så er Clarins Everlasting Long Wearing foundation perfekt til dig! Denne formel skjuler uregelmæssigheder, røde mærker og modermærker – og så blender den smukt ind i huden, takket være sin ultralette konsistens. En foundation som denne er fyldt med nærende planteekstrakter som bambuspudder, quinoa og havresukker, samt et plante-baseret mikro-patch ekstrakt, der binder vand til sin overflade og beskytter huden mod udtørring.
Find Everlasting Long Wearing her

Everlasting Youth
Hvis du er på udkig efter en foundation som giver dig en dobbelt opstrammende og blødgørende hudpleje-effekt, så er Clarins Everlasting Youth foundation til dig! Indholdet af ekstrakter af cikorie og røde alger er med til at genvinde hudens vitalitet dag efter dag. Få fastere, fyldigere, glat og strålende hud.
Find Everlasting Youth her

BB Skin Detox
Denne formel indeholder SPF 25 – og SPF er nødvendigt hele året rundt, hvis du ønsker at passe ekstra godt på din hud. BB Skin Detox er en skøn fugtighedscreme med farvepigmenter som giver en naturlig dækning med åndbar struktur. Afbalancer din hud, få et friskt teint og giv din hud fugt – samtidig med et smukt og strålende resultat. Med dens naturlige indhold af Acerola frø ekstrakt, bidrager denne foundation til en god iltning i huden.
Find BB Skin Detox her

“Do better, do more, and enjoy doing so.”- Clarins

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være