Denne hudplejeserie er revolutionerende og dansk

Artiklen indeholder reklamelinks

Bakterier forbinder vi oftest med noget beskidt og uhygiejnisk, men hvad hvis du hører, at den bedste måde at opnå en sund hud med frisk glød er ved at anvende bakterier?
Det er lige akkurat nøgleingrediensen i Bak Skincare. Hos det danske hudplejebrand udvikler de hudplejeprodukter med en nytænkende formular bestående af naturens mindste ressource, nemlig probiotiske bakterier, som siden deres start har vist stor succes for deres forbrugere.

Videnskabelig tilgang og dansk produceret.
Ph.d i molekylærbiologi, Søren Kjærulf og ph.d i mikrobiologi, Charlotte Vedel stiftede i 2017 Bak Skincare efter mange års forskning i probiotiske bakteriers effekt på store hudproblemer, såsom akne, rødme og tørhed. De har nøje forsket i mere end 1000 bakteriestammer og heraf fundet nogle helt unikke bakterier, som viser sig at kunne gavne huden på flere områder.

Vi alle ved godt, at den moderne livsstil vi lever i, ikke er kendt for at være hudens bedste ven. Huden bliver konstant udsat for luftforurening og kommer i kontakt med antibiotika i højere grad end førhen samt forskellig kemi igennem hverdagsprodukter, vi ikke tænker over.

Alt dette er med til at skabe ubalance i hudens økosystem,  og netop hér kommer Bak Skincare ind i billedet. Deres mange års erfaring og forskning har gjort dem eksperter på at genoprette naturlig balance i hudens økosystem ved hjælp af kroppens egne bakterier.

Som ét af få hudpleje brands på verdens plan arbejder Bak Skincare med levende probiotiske bakterier. Disse findes i forvejen på huden, hvilket komplementerer og understøtter hudens eget naturlige flow og økosystem.
Ved hjælp af probiotiske bakterier udvikler huden glød, smidighed og overall sundhed på den mest naturlige måde, kroppen kan.

Anvendelse
Ifølge Bak Skincare skal vi glemme alt om en lang skincare rutine! Det er ikke gavnligt for hverken vores hud eller dyrebare tid. Igen skal vi søge mod kroppens egen natur og simpelhed. Med blot 2 enkle trin, vil Bak Skincare produkter give effektive og imponerende resultater for huden.

Step 1:
Rens huden med en præbiotisk ansigtsrens.

Step 2:
Masser blidt en olie eller serum i ansigtet.
Denne olie skal være bestemt efter din huds natur og eventuelle hudproblemer.

Grundet den simple rutine huden har brug for, er alle deres produkter også udviklet til at kunne stå alene og give optimal effekt.

Produktspecifikationer:
Bak Skincare produkter er alle 99% økologiske og indeholder kun 100% naturprodukter.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være