[single_post_category_name]

Gør dette og bliv endnu mere dig selv med den rette garderobe

Reklame
Drømmer du også om at blive endnu mere dig selv – altså den bedste version, du kan være? Det er vi mange, der gør, og det behøver bestemt ikke at være en kedelig rejse. Tværtimod kan du bruge din garderobe til at komme i mål med lige netop dét, på en sjov og kreativ måde.

At klæde sig på handler om meget mere, end bare hvordan tøjet ser ud. Det handler i høj grad om, hvordan tøjet får dig til at føle. Den rette garderobe kan nemlig få dig til at føle dig mere professionel, mere modig, mere festlig og mere kreativ – you name it. I det følgende får du et par tips til at skabe en garderobe, der får dig til at føle dig endnu mere som den bedste version af dig selv.

Vælg brands, der understøtter visionen
Brands har en betydning, når det kommer til at udvælge den garderobe, der gør dig til en endnu bedre version af dig selv. Eksempelvis kan en ganni kjole få dig til at føle, at du kan klare hele verden. Bag brandets feminine og legende design ligger der nemlig en filosofi om, at tøjet skal få kvinder til at føle “like they’re capable of anything”.

Det mærkes straks, så snart du trækker i én af mærkets smukke kjoler, særligt hvis du finder én, der passer perfekt til dig. Udvalget er stort, så hvad end du er til lange eller korte kjoler, farver eller mønstre, kan din garderobe blive forsynet med den rette kjole.

Ganni kjoler har ofte en bemærkelsesværdig form – eksempelvis puffede ærmer – eller et iøjnefaldende print. I modsætning til mange andre mærker stræber Ganni nemlig ikke efter det minimalistiske. En ganni t shirt såvel som en Ganni kjole vil således ofte have et mere legesygt eller spraglet udtryk. Det kan få dig til at føle dig modig, kreativ og klar til at indtage verden og den nye version af dig selv!

Hvem vil du gerne være?
Mulighederne er mange og indbydende, når det kommer til nye indslag i din garderobe. Derfor er der rig mulighed for at få det helt rigtige hjem i klædeskabet – altså dét tøj, der klæder dig på til at være den bedste version af dig selv. Men hvem er det egentlig?

Det kan du med fordel tænke over, inden du går på shopping efter de helt rigtige gevandter. Når du er skarp på, hvem du gerne vil være, og hvilken fremtidig version af dig selv, du gerne vil gå i møde, vil det også være nemmere at udvælge garderoben. Så er du nemlig ikke i tvivl om, hvad du gerne vil udtrykke.

Du kan starte med at spørge dig selv, hvilke følelser du gerne vil kultivere med tøjet. Det er nemlig vores følelser, der driver vores handlinger. Vil du eksempelvis gerne føle dig mere let og legende, så de kreative idéer kommer flyvende? Så er det nytænkende snit, sjove farver og prints, du skal gå efter. Vil du gerne føle dig mere professionel? Så er det måske noget strømlinet, der vil gøre tricket.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide