[single_post_category_name]

Er din hud træt? Prøv denne enestående kombination

Reklame
Vi kender alle den klassiske blå metaldåse, som er fyldt med den hvide creme, ikke? NIVEA, som er virksomheden bag, har i mere end 100 år forsket i hud og hvilke hudplejeformuleringer, der er blandt de bedste, sikreste og mest effektive. De har specialiseret sig i at følge huden gennem livets forskellige stadier, og tilpasse deres produkter, så der altid er et NIVEA produkt for alle, uanset hudtype og alder. Høj kvalitet, pålidelighed og innovation er en del af NIVEAs DNA og står frem i hvert produkt.

En af NIVEAS allerede anerkendte hudplejeserier er Q10. Denne hudplejeserie er specielt formuleret til at bekæmpe tegn på aldring og styrke hudens elasticitet. Serien indeholder produkter med coenzym Q10, der er en kraftfuld antioxidant, som findes naturligt i huden.

NIVEA Q10-serien har for nyligt fået to nye produkter, nemlig NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum og NIVEA Q10 Ultra Recovery Night Serum, som med hver deres fremgangsmåde resulterer i en mere glansfuld og ungdommelig hud. Det organiske molekyle Q10 hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler, som vi udsætter huden for dagligt i vores færden, uden vi ved det. Dette kan være alt fra luftforurening, UV-stråler eller bakterier fra hænderne, som kan føre til tidlige tegn på aldring og tab af elasticitet.

NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum er et effektivt serum, som formår at reducere fine linjer i ansigtet på kun 5 minutter! Det let cremede serum udglatter og udfylder huden, og efterlader huden mere frisk. Dets formel indeholder en innovativ kombination af Q10 og Bioxifill® peptider, som er den rene mirakelkur for aldrende hud. Peptider trænger nemlig ubesværet 3 gange dybere ind i huden for at styrke elasticiteten – helt uden irritation.

NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum koster kun 109,95 Kroner

NIVEAs videnskabelige tilgang er ingen undtagelse for dette serum! Ud fra et studie fortæller 90% af testdeltagerne, at de oplevede glattere hud og mindre synlige rynker allerede efter få uger med serummet som en fast del af hudplejerutinen.

Serummet påføres i ansigtet ved hjælp af fingerspidserne, hvor der er behov for at udglatte huden. Produktets størrelse gør den perfekt til at opbevare i tasken, hvis huden har brug for ekstra kærlighed on the go.

I modsætning til den hurtige virkning af NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum, er NIVEA Q10 Ultra Recovery Night Serum et serum, der arbejder effektivt over natten. Her er tale om et serum, som giver en blød, udhvilet, strålende og ensartet hud fra morgenstunden af. NIVEA sørger altid for den bedste hudpleje – selv i søvne. Det friske og lette serum skal masseres blidt i ansigtet før sengetid, og vil over natten udarbejde mirakler. Formlen er beriget med ingredienser, som tilfører mere energi, glans og glød til huden, såsom Q10 og Pro-Vitamin B5. Serumment resulterer i bedre hudkvalitet, da formlen formår at optimere hudens naturlige regenereringsproces.

Som med NIVEAS høje standard, er dette serum også dermatologisk testet. Og prisen er som altid ekstra god på NIVEA produkter:

NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum koster kun 109,95 Kroner

NIVEA Q10 Ultra Recovery Night Serum koster kun 134,95 kroner.

Vi har i mange år kunne takke NIVEA for simplificeret hudpleje og smuk hud, uanset alder, og det er disse to produkter endnu et bevis på! De er velegnet til alle hudtyper og det kan kun gå for langsomt at få den indført som en del af hudplejerutinen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide