Om Fashion & Beauty

Under Fashion & Beauty vil du finde alt inden for makeup-tutorials, inspiration, step by step-guides til håropsætninger, designerprofiler og facts om de forskellige dresscodes. Der vil være trendbibler, lookbooks med packshots og råd til, hvor du kan købe eller finde dit næste outfit.

Under Fashion & Beauty vil du finde alt inden for makeup-tutorials, inspiration, step by step-guides til håropsætninger, designerprofiler og facts om de forskellige dresscodes. Der vil være trendbibler, lookbooks med packshots og råd til, hvor du kan købe eller finde dit næste outfit. Makeupartist Nicci Welsh, som er ChriChris contributing beauty editor, vil dele ud af sine erfaringer, tage dig med på job og gøre sit bedste for at lære fra sig. Når du ser overskrifterne: On the job, The Expert Says og Get the Look er det altid Nicci, der står bag.  Hendes mantra er Wearable for Women. Hun lægger makeup i øjenhøjde, så vi alle sammen kan følge med og får noget ud ad det. Kim Grenaa, som er Christianes personlige stylist, vil du også efterhånden lære bedre at kende her under Fashion & Beauty. Han vil med jævne mellemrum drage dig ind i sit univers og give dig sin guide til god stil. Han udplukker de vigtigste fashionnews og lærer os om styling og sammensætninger. 

Fashion & Beauty er der, hvor du kan finde inspiration til din næsten festkjole, men også læse om, hvordan du kommer af med mørke rande under øjnene. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og