Makeup til Joey Moes musikvideo

Jeg havde fornøjelsen af at lave makeup og hår til Joey Moe’s musikvideo ’Million’, hvor der udover Joey Moe også var den skønneste model. Modellens look blev et stærkt cat-eye-look med meget rene og lige linjer, hvilket var super cool til hendes skarpe pandehår og enkle tøj.

Jeg havde fornøjelsen af at lave makeup og hår til Joey Moe’s musikvideo ’Million’, hvor der udover Joey Moe også var den skønneste model. Modellens look blev et stærkt cat-eye-look med meget rene og lige linjer, hvilket var super cool til hendes skarpe pandehår og enkle tøj.

Når man laver en musikvideo, er det meget vigtigt, at makeuppen bliver, hvor den skal hele dagen. Det er virkelig tidkrævende og dyrt at retouchere de enkelte sekunder ud af videoen, hvor makeuppen ikke sidder, som den skal. Derfor er det vigtigt til dette cat-eye-look at bruge en vandfast eyeliner og samtidig sørge for at pudre øjenlågene godt, da det hjælper alle under indspilningen.

Genskabe det cool cat-eye-look med denne step-by-step, og du er klar til at danse hele natten.

1.  Påfør først din almindelige dagcreme og derefter en primer med matte finish i hele ansigt.

Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light, 240kr. 

2.  Da det er en musikvideo, anvender jeg Air-brush som foundation, da det giver det bedste resultat, når det vises på skærmen. Sørg for kun at spraye et meget tyndt fint lag over hele ansigtet, da det ikke er nødvendigt med mere for at skabe en flawless hud.

3. Anvend en transparent pudder i t-zonen af ansigtet for at gøre huden mat og for at sætte makeuppen.

MAC Transparent Finishing Powder Compact, 185kr. 

4. Dup en lille smule øjenprimer på hele øjenlåget og blend derefter kanterne med en lille fluffy pensel.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original, 110kr. 

5. Blend den samme transparente pudder som til t-zonen på hele øjenlåget.

6. Påfør en flydende eyeliner langs de øverste og nederste vipper med en meget fin tynd pensel i små forsigtige strøg. Forlæng den øverste streg en anelse for at få cat-eye fornemmelsen. Sørg for ikke at åbne det øje du arbejder på, da eyelineren lige skal nå at tørre.

MAC Liquidlast Liner i sort, 170kr. 

7. Til slut påføres masser af mascara for at give vipperne godt med volumen.

L’Oreal Volume Lillion lashes Waterproof Black Mascara, 139,95kr. 

 

Læs også artiklen Musikvideo med L.O.C.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være