[single_post_category_name]

Sådan opnår du det stilfulde makeup look

De røde læber er essentielle for dette look. Læberne er matte, og den røde farve har fået et mere nedtonet look ved at knække den røde farve med lidt orange. I et look med røde læber er det vigtig at kræse ekstra for huden. Din teint skal være ensartet, og der skal lysnes de rigtige steder, blandt andet under øjnene og ved næsen.

De røde læber er essentielle for dette look. Læberne er matte, og den røde farve har fået et mere nedtonet look ved at knække den røde farve med lidt orange. I et look med røde læber er det vigtig at kræse ekstra for huden. Din teint skal være ensartet, og der skal lysnes de rigtige steder, blandt andet under øjnene og ved næsen. Øjenlågene er lysnet en anelse, mens brynene er tegnet op, og der er tonet ved øjenkrogen. Dette look er perfekt til sort tøj og cocktails.

1. Form og udfyld dine bryn med en øjenskygge i samme farve samt en skrå pensel.

2. Skyg’ ind med en blenderpensel ved næsen, med en øjenskygge som har ca. samme farve som dine bryn, og blend langs næsen og op i brynet.

3. Tegn læberne op og fyld ud med en rød/orange lipliner. Kom herefter en orange læbestift over.

4. Contour under kindbenene med en brunlig blush.

5. Afslut til sidst med mascara. En lille smule på de nederste vipper og en masse på de øverste.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide