Nostalgi & fornyelse

Vi er stolte over at præsentere et ChriChri samarbejde med Elizabeth Arden i forbindelse med lanceringen af deres nye hudplejeserie Flawless Future.

Reklame

Vi er stolte over at præsentere et ChriChri samarbejde med Elizabeth Arden i forbindelse med lanceringen af deres nye hudplejeserie Flawless Future.

Vi har i en længere periode testet Elizabeth Ardens produkter, makeup og hudpleje, og da vi var færdige med at teste produkterne, og kom dybere ind i Elizabeth Ardens verden, stod det klart – dette kan vi godt stå inde for hos ChriChri. Vi sagde derfor ja til et samarbejde. Sidste år skrev jeg en beauty bog, og makeup er et af mine stærke områder, så derfor har jeg faktisk nydt at sidde og lege med makeup looks og teste de forskellige produkter. Ikke just slemme arbejdsdage. Elizabeth Ardens foundation er blevet mit must-have item, og jeg har lært en masse om, hvordan man finder frem til den helt rigtige farve – faktisk ved jeg virkelig meget om foundation pt.Foto: Anja Ekstrøm

Elizabeth Arden minder mig om min mormor. Duften af pudder og læbestift. De røde døre er symbolet for Elizabeth Arden, og der er en vis nostalgi forbundet med brandet. I alt fald for mig. Da jeg blev teenager var Elizabeth Arden for de ældre, men så blev Eight Hour cremen pludselig populær på ny, og med et flokkedes vi om standen i Magasin for at købe en. Det jeg før havde syntes var lidt gammeldags blev med et elegant. De guldfarvede flakoner til læbestifterne blev trendy, og man kunne godt lide at have produkterne stående fremme, fordi de have noget sofistikeret over sig. De symboliserede klasse.Jeg gemmer som regel vatpinde, vatrondeller, bodylotion og så videre i skabet på badeværelset, og jeg har så KUN de PÆNE produkter stående fremme. Ja jeg ved det godt, det er måske lidt forfængeligt. Men det er altså kun de pæne produkter, der får lov at stå fremme hjemme hos mig. Og fordi jeg godt kan lide det stilret og pænt, så er der ikke plads til så mange produkter fremme, og jeg har generelt alt for mange produkter, jeg synes er pæne. Derfor skifter jeg badeværelseslook en gang om måneden. Lige nu er det makeuppen fra Elizabeth Arden der har fået ærespladsen. Guld temaet er fuldendt.

xxx CSM

Læs mere om Elizabeth Arden

Elizabeth Ardens historie

Ceramider til din hud

Elizabeth Ardens nye salon- & skønhedskoncept

Ny duft fra Elizabeth Arden – Untold Absolu

Et besøg hos The Red Door i New York

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og