[single_post_category_name]

The Perfect Ponytail – uden skilning 

Et af Christianes signatur looks er The Perfect Ponytail (TPP) – Et meget simpelt og elegant look. The Perfect Ponytail er ikke kun blevet brugt på den røde løber og TV, men også til nogle af de helt store fashion shows, såsom F/W14 fra b.la. Chanel og Kenzon.

Et af Christianes signatur looks er The Perfect Ponytail (TPP) – Et meget simpelt og elegant look. The Perfect Ponytail er ikke kun blevet brugt på den røde løber og TV, men også til nogle af de helt store fashion shows. TPP kan laves på mange forskellige måder: uden skilning, med midterskilning, sideskilning, høj eller lave hestehale, osv. Der er uendelige muligheder. Selvom looket er meget enkelt, kan det være svært at få hestehalen helt stram, men med et par små hemmelige tricks, er det ingen sag – Prøv selv med denne guide, og du er parat til alle slags begivenheder. 

 

1. Start med at inddele håret i sektioner – Begynd fra nakken og op. Red hver sektion igennem med en spidskam, og spray derefter BumbleandBumble ’Thickening Hairspray’ i bunden af håret. Derefter friseres håret stramt ned mod nakken. Gentag igennem hele håret. 

2. Når hele håret er redt tilbage, skal håret ren friseres; Hold meget stramt om hestehalen med den ene hånd, imens du friserer helt tæt med den anden hånd – Bliv ved indtil du er tilfreds. Den skal være så tight, og uden buler, som muligt. 

3. Sæt hestehalen fast med en gennemsigtig elastik, UDEN metal samling, da den er nemmere at skjule, mere skånsom for dit hår, og ikke ødelægger det arbejde du lige har lavet.. 

4. Sno en lille tot hår, fra hestehalen, rundt om elastikken, for at gemme den. Det er små detaljer som denne der gør at dit hår ligner en million. 

5. Fastgør den lille tot med en hårnål, inde under hestehalen, så den ikke er synlig. Sørg for at vælge en hårnål, der passer til din hårfarve – Hvis du har lyst hår, brug en i guld, sort hår, brug en i sort, osv. 

 

Kan indeholde affiliate links

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide