Braids & makeup

Fletninger er ikke det nemmeste at lave – det kræver teknik, men der er altid en i vennekredsen, der er rigtig god til det. Og heldigvis er det næsten altid sådan, at dem der er gode til at flette, også elsker at lave det på andre. Vi har lavet en step-by-step til denne fletning, men det kræver nok lidt øvelse, eller hvem ved?

Fletninger er ikke det nemmeste at lave – det kræver teknik, men der er altid en i vennekredsen, der er rigtig god til det. Og heldigvis er det næsten altid sådan, at dem der er gode til at flette, også elsker at lave det på andre. Vi har lavet en step-by-step til denne fletning, men det kræver nok lidt øvelse, eller hvem ved? Prøv det og vis os resultatet ved at hashtagge #chrichribeauty og #chrichrisharing.

Hår

1. Kom styling creme i håndklæde-tørt hår og føn det, for at give lidt hold til håret.

2. Start bag øret med lave en tilfældig fransk fletning, og flet udenpå håret, hele vejen rundt om hovedet.

3. Sæt enden fast under fletningen så den ikke kan ses.

4. Hiv ud i fletningen for løsne den og gøre den mere tilfældig. Gerne så lidt totter falder ud.

Makeup

1. Tegn brynene op så de får en flot form og bliver fyldt ud med samme farve, som dine bryn har i forvejen.

2. Kom en brunlig farve, som er ca. 2 toner mørkere end din hud tone i globen med en blender pensel, og blend så det ligger en skygge – husk; ingen skarpe kanter.

3. Lav en sort tynd streg langs de øverste vipper, kom gerne helt ind i den inderste øjenkrog, og langs det yderste af de nederste vipper, med en flydende sort eyeliner.

4. Contour under kindbenene med en brunlig blush, og kom en peach farvet blush på kindbenene.

5. Highligt amorbuen inden du begynder at komme farve på læberne. Tegn hele læben op med en mørk cherry lipliner for at lave kanterne skarpe og mætte farven mere. Kom en læbestift over i samme farve. 

6. Afslut med mascara.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt