Et besøg hos The Red Door i New York

The Red Door spa på Union Square i New York er mindre end et år gammel. Det er en beauty salon, hvor man kan få alt fra ansigtsbehandling og massage til en makeup konsultation eller en føntørring af sit hår.

Reklame

The Red Door spa på Union Square i New York er mindre end et år gammel. Det er en beauty salon, hvor man kan få alt fra ansigtsbehandling og massage til en makeup konsultation eller en føntørring af sit hår. Elizabeth Arden beskriver selv deres produkter værende til den professionelle kvinde. Kvinden der arbejder, og som altid er på farten. Derfor er salonen The Red Door skabt til express behandlinger og ”ind fra gaden” bestillinger. Salonen hedder The Red Door, fordi Elizabeth Arden startede hendes første forretning på 5th Avenue i 1910, hvor hun malede døren til sin salon rød. En dør, og en farve, der efterfølgende er blevet symbolet på Elizabeth Arden.

Efter jeg havde haft et godt og informationsrigt møde med Elizabeth Arden teamet i New York, blev det tid til afslapning og rundvisning i The Red Door. The Red Door findes kun i New York, hvorimod Red Door Spa findes flere steder i USA. Her i september åbner The Red Door dog også en lille afdeling i Magasin på Kongens Nytorv. Da jeg spurgte ind til, hvorfor de havde valgt Danmark til at være det næste åbningsland i verden, var svaret simpelt: fordi det danske Elizabeth Arden team er så dedikeret. Og så er de vilde med Magasin. De ser et mall, og så elsker de det!!

Hos The Red Door fik jeg bl.a. testet min hud i en såkaldt hudanalysemaskine.
Jeg var helt sikker på, at jeg ville have en ret så slidt hud. Godt nok har jeg fået mindsket mine pigmentforandringer over de sidste to år, men når jeg tænker på, hvor meget makeup jeg bruger til dagligt, og hvor travl min hverdag er, kan jeg ikke se, at min hud ikke skulle være stresset og tør. Jeg får resultatet, og rimelig vildt så har jeg ”mild to none” i alle kategorierne – på nær solskader. På grund af at jeg har været så god til at holde mig væk fra solen, og at bruge solfaktor, har jeg meget mindre end jeg troede.


I sidste ende vil jeg mene, at solfaktor nok er vores tids bedste svar på forebyggende hudpleje.
Min kosmetolog fra The Red Door gør mig også opmærksom på en test lavet i Australien med 1800 kvinder i 40’erne. Hvoraf 900 skulle bruge solcremen en gang om dagen, og de resterende 900 skulle bruge solcremen flere gange om dagen. Resultatet var slående. Ved de kvinder der havde smurt sig ind flere gange dagligt, var deres rynker og linjer hverken blevet større eller dybere. Jeg har jo ikke set, eller læst, denne artikel hun refererede til, så om det er sandt, ved jeg ikke. Men jeg vælger at tro på det. Det slog mig, at jeg altid kun tager solcreme på om morgenen i ansigtet, og så er det ligesom det. Jeg er overbevist om, at solcreme virkelig har en effekt, og det giver mening, at vi selvfølgelig skal smøre os ind flere gange på en varm solrig dag, selvom vi ikke ligger på stranden. Brug solcreme hver dag – også om vinteren. For at give min hud ekstra fugt, og komme solskaderne til livs, fik jeg en Prevage Anti-aging, Intensive Repair Daily Serum med, som jeg skal bruge hver aften. Når jeg har brugt den i 1-2 måneder, kan jeg så komme ind og få taget en ny test af min hud inde i Magasins afdeling på Kongens Nytorv, hvor de får maskinen ned og stå i forbindelse med, at de åbner op for Elizabeth Arden behandlinger i Magasin.

En helt anden ting, som jeg var ret oppe at køre over, var at de har en maskine (jeg er vild med alle de maskiner!), som laver din helt egen personlige foundation, som er tilpasset præcis til din hud. Den tager tre billeder af din hud og matcher så 100% din teint. Man vælger så selv, om man vil have matt finish, og hvilken coverage man gerne vil have. Jeg tog selvfølgelig full coverage matt finish, det er mig, det skal bare dække. Egentlig sjovt når jeg nu lige havde fået af vide, at min hud var så fin. Så nu har jeg min helt egen personlige foundation. Jeg synes virkelig, at det er en vild tanke, at jeg nu ikke længere skal lede efter min farve, men at jeg altid vil have en, der matcher min teint 100%. Selvfølgelig skal jeg stadig blande, lave coutouring og så videre, men til hverdag har jeg min farve lige ved hånden.

xxx CSM

Læs mere om Elizabeth Arden

Elizabeth Ardens historie

Nostalgi & fornyelse

Ceramider til din hud

Elizabeth Ardens nye salon- & skønhedskoncept

Ny duft fra Elizabeth Arden – Untold Absolu

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Pernille

  Link til online booking i Magasin går på fejl

  1. Team ChriChri

   Kære Pernille
   Tak for din besked. Sikke en bommert. Artiklen er af ældre dato og derfor er kampagnen desværre ikke aktuel længere. Men du gav os da en idé, det kunne da være at vi snart skulle have gang i et lignende tilbud 🙂
   Kh Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være