Popstars audition med Christiane

Popstars er tilbage på skærmen igen på Kanal 5, og jeg er med backstage. Dette års dommerpanel består af to smukke kvinder; Christiane og Medina, samt skønne Søren Rasted, hvoraf jeg er så heldige at lave hår og makeup på Christiane og Søren.

Popstars er tilbage på skærmen igen på Kanal 5, og jeg er med backstage. Dette års dommerpanel består af to smukke kvinder; Christiane og Medina, samt skønne Søren Rasted, hvoraf jeg er så heldige at lave hår og makeup på Christiane og Søren.


Èt af Christianes makeup looks var en winged eyeliner sammen med en brunlig/koralfarvet precision på øjnene, samt koralfarvet læber. Christianes hår var trukket tilbage i en perfect ponytail med midterskilning, hvilket gjorde looket meget trendy, men stadig glamourøst. Looket er samtidig meget belejligt, hvis du hurtigt skal gå fra dagsmakeup til aftenmakeup, da du kan have din eyeliner med i tasken og hurtigt intensivere dine øjne med en winged eyeliner.

Vil du gerne skabe Christianes klassiske liner og smukke koraløjne og læber, skal du blot følge denne step-by-step:

1. Da vi arbejder med TV bruger vi Air-brush som foundation. Grunden til dette er, at med en Air-brush bliver foundationen sprayet på i et meget tyndt lag i en form af partikler, der optages mere naturligt når det sendes på skærmen, samtidig med at det holder hele dagen og derfor ikke skal touches op så ofte. Inden Air-brush bliver påført, korrigeres urenheder og andre områder på huden, man normalt ville dække med en concealer. Herefter sprayes et fint ensartet Air-brush lag over hele ansigtet og på øerne.

Air-brush kan købes hos mærker såsom; MAC og www.nicciwelshshop.com.

2. Blend en lille smule blush på kinderne for at gøre looket mere friskt.

Smashbox Halo Long Wear Blush i farven Warm Rosy Plum, 200kr.


3. På øjnene blendes først den koralfarvede øjenskygge op til globelinjen.

MAC Eye Shadow i farven Mythology, 150kr.

4. Tag derefter en lille rund pensel og påfør en mørkebrun øjenskygge i den yderste del af øjet, længst væk fra næsen, i et lille C, og blend den derefter sammen med den koralfarvede øjenskygge. Påfør det resterende på penslen under øjet langs vipperne.

MAC Eye Shadow i farven Mulch, 150kr.

5. Læg en gele eyeliner langs de øverste og nederste vipper med en lille pensel. Forlæng den øverste linje med et lille flick for at gøre det til et cat-eye.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner i farven Black Ink, 185kr.
6.
Fyld dine bryn naturligt ud med en bryn blyant for at give dem en smule mere karakter.

YSL Dessin des Sourcils i den passende farve til dine bryn, 185kr.

7. Afslut looket med lækre koral læber.

Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick i farven Defiant Coral, 265kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide