Dette look er et look, jeg altid vender tilbage til, fordi det altid virker. Den smukke korale farve på læberne er med til at gøre looket ekstraordinært, og gør at du skiller dig ud. Looket er simpelt at lave og fungerer til både hverdag og fest.

Dette look er et look, jeg altid vender tilbage til, fordi det altid virker. Den smukke koralfarve på læberne er med til at gøre looket ekstraordinært, og gør at du skiller dig ud. Looket er simpelt at lave og fungerer til både hverdag og fest. Prøv looket og vis os resultatet ved at hashtagge #chrichribeauty og #chrichrisharing. 

1. Lav en sort streg langs de øverste vipper og det yderste af de nederste vipper, og blend så kanten ikke er skarp.

2. Kom en neutral brun farve, som er ca. 2 toner mørkere end din hud tone, i globen med en blenderpensel.

3. Form og udfyld dine bryn med en øjenskygge i samme farve og en skrå pensel

4. Skyg let ind ved næsen med en øjenskygge i samme farve, der er brugt i globen, med en blenderpensel, og blend let langs næsen og op i brynet. Det skal ikke være for tydeligt, men bare give en skygge.

4. Kom en mørk rosa blush på kindbenene.

5. Udfyld læberne med en  lys koral farvet læbestift, der har lidt shine på hele læben.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide