Travle dage sætter sine spor

Vi kender det alle sammen. Når vi er flove, glade eller spændte så kan det ses på huden, vi rødmer. Når vi føler angst, stress eller træthed, reagerer vores hud også. Det er ganske normalt, og på en eller anden mærkelig måde kan det være fuldstændig ligegyldigt, hvilken makeup man har lagt den dag.

Vi kender det alle sammen. Når vi er flove, glade eller spændte så kan det ses på huden, vi rødmer. Når vi føler angst, stress eller træthed, reagerer vores hud også. Det er ganske normalt, og på en eller anden mærkelig måde kan det være fuldstændig ligegyldigt, hvilken makeup man har lagt den dag. Det er bare som om, den forsvinder fuldstændig på et splitsekund. 

Ja, vi kan i hvert fald godt konstatere, at en travl hverdag kan ses på huden. Det kan jeg i hvert fald nikke genkendende til med mit job og min hverdag.

Når jeg fx sidder på kontoret en hel dag, hvor jeg snakker i telefon og holder møder, der rører jeg ansigtet flere gange, end jeg lige tror. 

Jeg læste for nylig en artikel om hverdagsbakterier, og at vores hænder ofte er mere beskidte, end vi tror. Mange bakterier er ikke skadelige for huden, men rigtig mange er. Det der overraskede mig mest ved artiklen, det var, at mobilen er en af de helt slemme kilder, når det kommer til de dårlige bakterier. En undersøgelse udført af forskere på Stanford University i USA viser, at mobilen i gennemsnit gemmer på 18 gange flere bakterier, end håndtaget på et herretoilet gør. Ikke specielt lækkert! 

Så mit råd er, køb nogle antibakterielle servietter og husk at tør mobildisplayet af nu og da. Det samme gælder i øvrigt for tastaturet på din computer og dine høretelefoner.
Men for at komme tilbage til huden så synes jeg, det er vigtigt at pleje sin hud rigtigt, og i stressede perioder er fugt det gyldne ord for mig. Det er simpelthen det, der fungerer. Jeg har efterhånden oplevet så mange gange, at min hud reagerede på travlhed og pressede dage. Men heldigvis findes der både antistress cremer og fugtgivende cremer, som kan come-in-handy i disse perioder. Jeg er for nyligt blevet præsenteret for Elizabeth Ardens nye serie Flawless Future, og jeg mener, at denne serie er et perfekt bud til sådanne stressede perioder. Den hjælper dig nemlig med at få gløden og udstrålingen tilbage i huden. Fx forestiller jeg mig, at man med deres Flawless Future Eye Gel, som hjælper mod poser og mørke rander, hurtigt kan få bugt med trætte stressede øjne, som jeg personligt har en tendens til at få. Med Flawless Future får man nemlig både masser af fugt og opbyggende pleje, som blandet sammen er med til at revitalisere huden. Det er i hvert fald  helt sikkert noget, som skal prøves af.

xxx CSM

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og