Reklame

Makeup a la Arden

Jeg forbinder altid Elizabeth Arden med røde læber, svagt markerede øjne og en fin sort eyeliner, men da jeg for nyligt nærstuderede deres makeupsortiment, fandt jeg så meget andet i sortimentet, der inspirerede mig. De douche toner og det svage lyserøde – og jeps som I kan se så ingen røde læber. Jeg har sammensat et look, som er rent og perfekt til alle. Det afspejler vores oktober mantra ”vær god mod dig selv” – det er ikke vildt og voldsomt, men emmer mere af ro og balance. Perfekt til en romantisk middag for to.

1. Fugt din hud godt.

2. Påfør concealer omkring dine øjne og spotdæk hvis nødvendigt. Anvend din concealer før foundation for at holde foundation på et minimum.

3. Brug en let dækkende foundation for at give en lækker hud, der er naturlig.

4.  Lav skarpe bryn da de kommer let i fokus. Brug en skråpensel og en kold brun farve der matcher din brynfarve. Tegn den nederste kant langs brynet skarpt og fyld så hele brynet ud, så det virker naturligt, men har en skarp kant forneden.

5. Anvend bronzer langs dine kindben. Det er med til at give glød og give lidt ekstra til et naturligt look.

6. Highlight i øjenkrogen, på amorbuen, langs næsen, over kindben og op under brynet med et lyst cremet shine produkt.

7. Kom en nude eyeliner på den våde kant for at åbne øjnene mere.

8. Brug en vippebukker til at bukke dine vipper med, så det åbner dine øjne mere. Kom mascara på og afslut med brunlig lipgloss med shine på læberne.

 

Hos Elizabeth Arden i Magasin og Salling har de en scanner, der måler både din hudtone og din hudtype (fedtet, tør osv.). På den måde kan de finde den foundation, der passer til lige præcis din hud, så du ikke skal stå og prøve en masse forskellige.

Kan indeholde affiliate links  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide