Glitter look

Så er nytåret lige om hjørnet, og det er derfor tid til masser af glitter og glam. Vælger du dette makeup look til din nytårsaften, så lover jeg at du kommer til at stråle til din nytårsfest. Looket er festligt og passer til de flestes nytårsoutfit. Følg guiden nedenfor for at opnå det skønne nytårslook.

1. Start med at påføre en let dækkende foundation over hele ansigtet med en pensel, for virkelig at kunne arbejde produktet ind i huden. MAC Face and Body Foundation i en passende farve og Nicci Welsh Foundation Brush.

2. Påfør blush på æblet af kinden, og blend det op langs kindbenet for at gøre det mere defineret. Make Up For Ever, forhandles hos Sephora, HD Blush ’410 Coral’. 

3. For at give huden masser af lækker shine og glow, anvend en highlighter på toppen af kindbenet. Blend highlighter og blush sammen for et ensartet og naturlig resultat. Urban Decay Naked Illuminated Shimmering Powder og Nicci Welsh Foundation/Powder Brush.

4. For at få glimmerstykkerne til at sidde fast er det nødvendigt at anvende en cremeøjenskygge over hele øjenlåget. På den måde kan man presse glimmeret på uden at det forsvinder i løbet af dagen. MAC Paintpot ’Painterly’. 

5. Pres glimmerøjenskyggen hen over hele øjenlåget – stop når du når til globelinjen, for ikke at have glimmer helt op under brynene. Hvis det drysser ned under øjet, kan man bruge sin foundation pensel til at fjerne det, da det nemt og effektivt fjerner glimmerstykkerne. MAC 3D Glitter ’Lavender’ og Nicci Welsh Eyeshadow Brush.

6. Påfør mascara på de øverste vipper for virkelig at definere dem. Sørg for at komme helt ned til roden af vipperne, da det er der man skaber ekstra volumen. L’Oreal Telescopic Mascara.

7. Påfør læbestiften med en læbepensel over hele læben for at få farven intens og kanterne skarpe. MAC Lipstick ’Morange’ og Nicci Welsh Lip Brush.

8. Fyld dine bryn ind for at gøre dem mere markante og ensartet. Afslut med en klar brow gel for at få hårene til at sidde hele dagen. Urban Decay Brow Box og GOSH Clear Brow Gel.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide