Hollywood glam

Jeg elsker looks med masser af glam, og dette look er ingen undtagelse. Looket har en perfekt sammensætning af det smukke Marilyn Monroe look og det elegante 60’er look.
Brug det skønne look til en tur i byen med veninderne eller til din nytårsaften.

Makeup

– Form brynene med en øjenbrynsblyant i samme farve som brynene. 

– Highlight lige under brynene med en lys øjenskygge.

– Skyg øjet ind ved at lægge en brunlig mat farve i globen, og blend med en blenderpensel sammen med den lyse skygge under brynet.

– Lav med en cremeeyeliner en tynd streg ved vippekanten, som bliver lidt bredere mod den yderste øjenkrog, lav en lille flig yderst.

– Kom resterne fra eyeliner penslen på den nederste vippekant yderst ved øjenkrogen, og blend let så det ikke bliver en for skarp kant. 

– Lav lækre røde læber ved fylde læben ud med lipliner og lave en præcis skarp kant. Kom læbestift over for give et mere cremet look i samme farve.

– Skyg let ind ved kindbenene med en contour farve et par toner mørkere end hudfarven.

– Afslut med mascara der giver lange vipper.

 

Hår

– Lav en skilning og prep håret med styling spray med godt hold til bunden, og en styling creme til længderne. føntør håret i den retning håret skal falde uden for meget fylde.

– Del håret op, og tag en sektion af gangen. Krøl med et mellem krøllejern, så der ingen fylde bliver og vend spidsen på hver sektion frem mod ansigtet. Lad håret køle ned inden der børstes i det.

– Når krøllerne er kolde, redes hele håret ud med en børste, gerne med en svinehårsbørste. 

– Frisér faldene frem med en kam og kom hårlak på for holde faldene på plads. Frisér den modsatte side bag øret og lad længderne med krøller falde ned til den side.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og