Bianco by Christiane

Christiane er fornyeligt indgået i et samarbejde med skomærket Bianco. Jeg stod for hår og makeup til kampagnens pressebilleder – det var en skøn dag, hvor Kim Grenaa også var med for at style Christiane til shootet. Christianes look var simpelt og lækkert – der var fokus på smukke koralfarvede læber, lækre bryn og sundt glat hår. Genskab hele looket med denne step-by-step:

Makeuppen

1. Påfør en god fugtighedscreme i hele ansigtet for, at få en sund og naturlig glød til huden.

Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream, 495kr.

2. Vedligehold det sunde og naturlige look ved, at anvende en foundation der giver fugt til huden. På den måde skabes en fantastisk tekstur på huden, der ser frisk ud. Brug en foundation pensel for det flotteste resultat.
MAC Face and Body Foundation, 120ml., 295kr. og Nicci Welsh Foundation Pensel, 279kr. 

3. Påfør en cremeblush på æblet af kinden – blend det ind i huden med en stor fluffy pensel.

4. Påfør en mascara med volumen på vipperne for virkelig at gøre dem mere defineret – både på de øverste og nederste vipper. 
Clinique Chubby Stick Cheel Colour Balm i farven ’ Robust Rhubarb’, 215kr. og Nicci Welsh Foundation/Powder Pensel, 339kr. Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara i farven ’Black’, 129kr.

5. Hvis du ikke er blevet beriget med store flotte bryn fra naturens side, er det vigtigt at du fylder dem ind med dette lille brynsæt. Tag den lyseste farve og tegn brynet naturligt op. Anvend derefter den mørkere farve, og tegn hårstrå de steder hvor dit bryn mangler fylde.
Shiseido Eyebrow Styling Compact, 260kr.
6. Prep dine læber med en læbeprimer for, at få en ensartet overflade og længere holdbarhed. Sørg for ikke at påføre for meget, da det kan give den modsatte effekt. 
MAC Prep Prime Lip, 145kr.

7. Tegn læbekanten op med en læbeblyant for at få kanterne skarpe, og fyld derefter resten af læben ind. Det giver bedre hold til din læbestift.
Elizabeth Arden Beautiful Color Smooth Line Lip Pencil i farven ’Coral’, 180kr.

8. Påfør denne smukke læbestift hen over hele læben med en læbepensel. Farven går til både fest og hverdag – What’s not to love!
MAC Lipstick i farven ’Costa Chic’, 165kr. og Nicci Welsh Lip Pensel, 165kr.

Hår

1. Prep håret med et varmebeskyttende produkt, før du begynder på at style håret.
BumbleandBumble Hairdressers Invisible Oil Primer, 257kr.

2. Inddel håret i sektioner, start i nakken, og påfør et produkt der giver håret tekstur og et der giver hold.
BumbleandBumble Thickening HairSpray, 230kr, og Straight Blow Dry, 285kr.
3. Føntør håret helt tørt imens du friserer det. På den måde undgår du frizz og hjælper håret på vej til at blive smukt og glat. 
GHD Oval Dressing Brush, 239kr.

4. Når håret er helt tørt, friser det igennem igen og inddel det derefter i sektioner. Glat derefter hver sektion med en glattejern.
GHD Eclipse, 1849kr.
5. Tag en kam, og friser pandehåret bag ørene – den forreste del af håret skal sidde stramt ind til hovedet for, at skabe forskellige teksture. 
Caresse Lommekam cell. Lille, 39,95kr. og BumbelandBumble Classic Hairspray, 240kr.

6. Afslut looket ved at påføre en smule olie i spiderne af håret for, at få dem til at se sunde og velplejede ud.
John Frieda Nourishing Oil Elixir, 100ml., 129,95kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og