Sådan opnår du det perfekte bryn

Jeg har altid tegnet mine bryn, trimmet dem, plejet dem – plejet dem for meget, plukket dem for meget, brugt serum, stoppet med at bruge serum – jeg har prøvet meget, gjort meget og bliver ved med det, for jeg elsker det. 

Der er mange måder at tegne bryn op på: blyant, øjenskygge, øjenbrynsmascara etc. – det hele dur. For nylig begyndte jeg at tegne mine bryn op med en ny teknik – en teknik, hvor man fylder huller ud så at sige, man ridser banen op og fylder så ellers op. Følg de fem steps i guiden nedenfor for, at bruge samme teknik som jeg.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Smukke bryn hos Kenny Anker

 

Du skal bruge

  • En hård skråpensel (vigtigt, at den ikke er for blød, da det gør det svært at lave en helt lige linje)
  • En brun øjenskygge eller bryn-øjenskygge (husk, at brun altid bliver mørkere, når du maler den på dine brynhår, så du skal altid vælge en brun, der er lysere, end du tror). Er dit hår leverpostejsfarvet, kan du bruge en taupe eller en lysebrun, der syner lidt grøn/oliven.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide