Gør benene klar til sommerdagene

Kender I myten, at lyse kvinder ikke døjer med mørke hår? At vi fra naturens side er blessed med små lyse dun, måske lysebrune hår, der på den kæreste vis dækker kroppen? Not true. Her på redaktionen er vi faktisk blevet enige om, at de højere magter har taget en beslutning om at vi skal være ekstra udfordret på hårfronten… Derfor meget passende at sætte netop os til at eksperimentere med det nye Philips ? Et instrument der eftersigende kan gøre os fri fra de mørke (sorte) stubbe, de fleste kvinder kender til.

Her på redaktionen har vi før taget os at vores hårpagt på forskellige måder, nogle bliver vokset, nogle har prøvet laserbehandlinger på klinik, mens de fleste af os stadig tyer til den gode gamle skraber fra supermarkedet. Men tanken om at slippe for mørke stubbe og grålige områder, fik os alle til at gå hjem med en god portion entusiasme (og en ligeså skepsis) samt vores Philips Lumea under armen.

Hvad er det så?

Philips Lumea er en ledningsfri laser ”pistol”, der simpelthen glimter hårene væk! Magisk! tænker du sikkert.. Og det er det også lidt. Det stærke infrarøde lys trænger ned i hårsækken og vil på sigt hæmme væksten af nye hår. Teknikken er kendt fra klinikker hvor en kosmetolog udfører behandlingen på dig, men nu har Philips givet os muligheden for at groome vores hår derhjemme, til en langt billigere pris, (og uden den potentielle flovhed).

Hvordan virker det?

24 timer inden du for alvor går i krig, skal du barbere det valgte område og lave et enkelt ”lysglimt” – et skud. Lyset er skarpt, men hos os var der absolut ingen følelse efter ”glimtet”. Bivirkninger var der heller ingen af, så vi kunne trygt gå i gang dagen efter.

Uden at gå for meget i detaljer, kan vi fortælle at vi alle havde valgt at behandle forskellige områder af kroppen – en gik i krig med benene, en tog armhulerne mens en 3. tog sig af vores favorit (eller skal vi snarere sige public enemy numero uno) bikinilinien…

At bruge Philips Lumea tager lige lidt snilde, du skal vende dig til at have produktet i hånden og så skal du holde overblik over hvilke områder der er behandlet. For du skal helst ikke glemme et område, ej heller ”glimte” et sted flere gange. I den tilhørende folder opfordrer Philips dig til at holde overblik med en hvid eyeliner – og det er slet ikke en dårlig ide.

Tiden vi brugte var naturligvis forskellig – ingen hemmelighed at et helt ben dækker over en del flere kvadratcentimeter end bikinilinien. Men generelt tog et underben ikke mere end en 7 minutters tid. Klart værd at ofre for et blødt hårfrit ben der holder i flere uger.
Hvordan var resultatet så?

Nogle af os nåede at bruge Philips Lumea helt op til 3 gange med to ugers mellemrum, mens nogle kunne nåede at bruge den en enkelt. Vi oplevede alle at vores hår var længere tid om at vokse sig ud, allerede efter første behandling! Dem af os der kun nåede én enkelt behandling kunne ikke mærke det på sigt, og efter skraberen var taget i brug ugen efter var de mere eller mindre tilbage til status quo. Dette er også helt i tråd, både med hvad man oplever på klinikker, og hvad Philips skriver på pakken. I starten skal produktet bruges med to ugers frekvens for at skabe de bedste resultater på længere sigt.

Dem af os der nåede at bruge produktet flere gange, kunne mærke denne effekt. Vores hårsække er mindre fremtrædende (fordi håret inde i er væk), og de hår der kommer ud, vokser langsommere og er mindre ”stride”. 
Philips Lumea er en vinder. Du skal lige vænne dig til at bruge produktet, men har du først gjort det en gang er det på ingen måde mere besværligt end at svinge skraberen – og så slipper du bare for at gøre hver uge. Vi vil klart sige at produktet gør sig godt med en god film og en slikskål – så det er vel egentligt bare om at komme i gang – det er vi i hvert fald!

ChriChri læsere får rabat

Philips har været så søde, at give vores læsere en rabatkode, så I får 200 kr. i rabat på Lumea topmodellen SC2008/11. Alt I skal gøre er at gå ind på sitet her, vælge modellen og indtaste koden “Philips-Lumeakampagne” ved kassen. Rabatkoden virker frem til d. 14. juni.

XXX

Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og