Fashion&Beauty

Franske apoteker musthaves

ChriChri elsker Paris af flere grunde end de indlysende (lækker vin, god mad, de bedste croissanter og søde franske mænd), byen har nemlig også verdens bedste apoteker – med produkter der er helt uundværlige og samtidig ikke vælter budgettet. ChriChri var forleden et smut i byernes by, og fyldte kufferten med lækre sager fra de franske apoteker – her er hvad vi ikke kan undvære på vores badeværelseshylde.

klorange.jpg

Klorane Dry Shampoo – Oat Milk eller Nettle

Klorane Dry Shampoo er en absolut must-have, som vi vi ikke kan leve uden. Vær opmærksom på at den kommer i to forskellige versioner, en Oat Milk til alle hårtyper og en Nettle til hår der kan fedte.

Pris: 8 euro

Tip: Selvom Nettle er til hår der har tendens til at fedte kan du med fordel bruge denne hvis du har tykt hår. 

bioderma.jpg

Bioderma Crealine H2O

Crealine H2O er efterhånden blevet et ”household”-navn herhjemme. Og det er ikke uden grund – Crealine H2O er perfekt til al hud, og klarer aftagning af make-up i et snuptag. Den er samtidig mild og har reddet udtørret og irriteret hud på mange vi kender. Et must!

Pris: 9 euro

Tip: Bioderma fås også i de skønneste renseservietter, der både er mildere og mere effektive end nogen vi her på redaktionen har prøvet. Desuden helt perfekt til sommerens festivaller.

LÆS OGSÅ: Der er nice i Nice

embryolisse.jpg

Embryolisse Lait Crème Concentré

Endnu en absolut lifesaver og uundværligt item i tasken. Cremen fungerer perfekt som dagcreme, men er også perfekt til at friske op senere på dagen.

Pris: 15 euro

Tip: har du ekstra tør hud så prøv i stedet Crème Riche Hydrante fra samme mærke, der lige fugter det ekstra.

biafin-2.jpg

Biafine

Biafine er altid blevet brugt på soltræt og skoldet hud i projekt manager Carolines hjem. Cremen skulle eftersigende heale brændt hud overnight, og efterlade den blødeste lækre hud.

Pris: ca. 15 euro

Tip: Biafine fungerer desuden helt perfekt som en overnight maske til tør hud (vi har hørt rygter om at top model Miranda Kerr bruger den til det samme.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan blev jeg en ægte Parisienne

 avibon.jpg

Avibon Vitamin A

Vitamin A cremen er lidt af en mirakelmager. Den klarer alt lige fra smårifter, bumser, tør hud og eftersigende skulle den også modvirke rynker!

Pris: ca. 20 euro

Tip: har du en bums på vej tager Avibon (i de fleste tilfælde) livet af denne. Og så fungerer den skønt når man skal flyve langt.

homeo.jpg

Homéoplasmine

Homéoplasmine er en absolut favorit til tørre områder, en slag alt i en salve der klarer alt fra tørre løber, neglebånd, og tørre ru områder på både krop og hud. Salven er homeopatisk og derfor uden uønskede tilsætningsstoffer.

Pris: 7 euro

Tip: fungerer også perfekt til at preppe læberne før læbestift.

LÆS OGSÅ: Bonjour Paris: Christianes Paris

 

Happy shopping!

xxx

Team ChriChri

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *