[single_post_category_name]

Franske apoteker musthaves

ChriChri elsker Paris af flere grunde end de indlysende (lækker vin, god mad, de bedste croissanter og søde franske mænd), byen har nemlig også verdens bedste apoteker – med produkter der er helt uundværlige og samtidig ikke vælter budgettet. ChriChri var forleden et smut i byernes by, og fyldte kufferten med lækre sager fra de franske apoteker – her er hvad vi ikke kan undvære på vores badeværelseshylde.

KØB HER

Klorane Dry Shampoo – Oat Milk eller Nettle

Klorane Dry Shampoo er en absolut must-have, som vi vi ikke kan leve uden. Vær opmærksom på at den kommer i to forskellige versioner, en Oat Milk til alle hårtyper og en Nettle til hår, der kan fedte.

Tip: Selvom Nettle er til hår der har tendens til at fedte kan du med fordel bruge denne, hvis du har tykt hår. 

KØB HER

Bioderma Sensibio H2O

Bioderma er efterhånden blevet et ”household”-navn herhjemme. Og det er ikke uden grund – Sensibio H2O er perfekt til al hud, og klarer aftagning af make-up i et snuptag. Den er samtidig mild og har reddet udtørret og irriteret hud på mange, vi kender. Et must!

Tip: Bioderma fås også i de skønneste renseservietter, der både er mildere og mere effektive end nogen vi her på redaktionen har prøvet. Desuden helt perfekt til sommerens festivaller.

LÆS OGSÅ: Der er nice i Nice

KØB HER

Embryolisse Lait Crème Concentré

Endnu en absolut lifesaver og uundværligt item i tasken. Cremen fungerer perfekt som dagcreme, men er også perfekt til at friske op senere på dagen.

Tip: har du ekstra tør hud så prøv i stedet Crème Riche Hydrante fra samme mærke, der lige fugter det ekstra.

Biafine

Har du soltræt og skoldet hud? Så er Biafine din ven i nød! Cremen skulle efter sigende heale brændt hud overnight, og efterlade den blødeste lækre hud.

Tip: Biafine fungerer desuden helt perfekt som en overnight maske til tør hud (vi har hørt rygter om at top model Miranda Kerr bruger den til det samme.)

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan blev jeg en ægte Parisienne

A313 Vitamin A Creme

Vitamin A cremen er lidt af en mirakelmager. Den klarer alt lige fra smårifter, bumser, tør hud og eftersigende skulle den også modvirke rynker!

Tip: har du en bums på vej tager Avibon (i de fleste tilfælde) livet af denne. Og så fungerer den skønt når man skal flyve langt.

Homéoplasmine

Homéoplasmine er en absolut favorit til tørre områder, en slag alt i en salve der klarer alt fra tørre løber, neglebånd, og tørre ru områder på både krop og hud. Salven er homeopatisk og derfor uden uønskede tilsætningsstoffer.

Tip: fungerer også perfekt til at preppe læberne før læbestift.

LÆS OGSÅ: Bonjour Paris: Christianes Paris

Happy shopping!

xxx

Team ChriChri

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide