Vind et års abonnement hos GOODIEBOX

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om, at vinde et års abonnement hos GOODIEBOX til en værdi af 1908 kr. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri samt fra GOODIEBOX. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Her på redaktionen er vi vilde med beautyprodukter og forkælelse, hvilket er lige præcis hvad du får hos GOODIEBOX.

Men hvad er GOODIEBOX?

GOODIEBOX er et amerikansk inspireret koncept, der har gjort det let for danske kvinder, at forkæle sig selv i en travl hverdag.

GOODIEBOX går i al sin enkelthed ud på at få tilsendt nøje udvalgte skønhedsprodukter til døren hver måned. Produkterne er en skøn kombination af makeup, hår­‐ og hudplejeprodukter udvalgt af GOODIEBOXs beautyeksperter.

Hver måned er indholdet baseret på et nyt tema, så der altid er nye produkter at teste. Indholdet består af mindst fem produkter, og boksen indeholder som minimum to full size produkter. Boksen har en minimumsværdi på 500 kr. Et GOODIEBOX abonnement koster 159 kr. inkl. fragt pr. måned. Abonnementet har ingen bindingsperiode og kan tilmeldes via www.goodiebox.dk.

Vind et års abonnement

Syntes du at GOODIEBOX lyder som noget for dig? Så har du nu muligheden for at vinde et års abonnement til en værdi af 1908 kr. Alt du skal gøre er at besvare spørgsmålet i den hvide boks. 

Held og lykke!

Psst.. Få hjælp til at besvare spørgsmålet lige her.

Artiklen indeholder reklamelinks

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og