Ansigtsmasken som befrier dig fra urenheder

Som I ved har vi her på redaktionen fået fornøjelsen af, at teste den nye Plaisir olie-serie. Vi var mere end tilfredse med resultaterne (læs artiklen her) og derfor var vi super klar på, at teste masken (Peel off mask) fra Plaisir-serien.

Plaisir er Matas’ eget luksusmærke, og alle produkter er lavet i Danmark. Produkterne er uden parabener og phthalater og indeholder kun veldokumenterede ingredienser og duftstoffer.
Masken fra Matas Plaisir er en helt unik ansigtsmaske, som skal minimere og forebygge hudorme, urenheder og fedtet hud med grove porer.

Selve testen

Maria blev den heldige prøvekanin, da masken skulle testes. Hun har tidligere haft problemer med uren hud omkring hagen og har prøvet en masse forskellige renseprodukter uden held.

Det kan være en jungle, at finde det helt rette produkt, når man har problemer med huden, derfor var hun spændt på, om masken kunne hjælpe hende. 

Efter, at have afprøvet de øvrige tre produkter fra Plaisir-serien var Maria helt klar til, at påføre masken på sin hud. Alle på redaktionen har før prøvet andre masker med en forhåbning om ren hud og opfrisket fornemmelse, både med og uden den store succes, så vi var ret spændte på resultatet med denne.

Efter at Maria havde påført et jævnt lag på næse, pande og hage ventede vi spændt i 30 minutter på, at se resultatet. Det var dog rimelig svært at tage hende seriøst, mens vi holdt frokostpause!? Men sjovt, det var det og det blev herved bestemt, at vi alle skulle igennem samme tur de kommende dage. Og det gør vi gerne, for resultatet var heldigvis positivt!

Et kort øjeblik blev Maria en smule nervøs for, hvordan hendes følsomme hud ville reagere, da hun kunne mærke den trængte godt ind i huden og blev helt tør. Men da hun trak masken helt forsigtigt af og skyllede resterne af med lunkent vand, var hun fuldt ud tilfreds!

Hun oplevede en helt frisk og blød fornemmelse i ansigtet, og ingen former for irritation på de behandlede områder.

Der er nu lavet en helt bestemt liste over, hvem fra redaktionen der skal afprøve masken de kommende dage, og vi ser alle frem til en masse opmærksomhed omkring frokostbordet, og ikke mindst en HELT ren og blød hud i ansigtet.

Masken fra Matas er klart blevet et musthave for os alle sammen, det er nemt og det virker! Og prisen er kun 79,95 kr. for 100 ml. What’s not to like. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være