[single_post_category_name]

Er du den nye Miss Glossy?

Går du med en drøm om at blive den nye Miss Glossy til L’Oréal Paris’ nye efterårskampagne? Så er det nu du skal læse med, hvis du vil have din drøm til at gå i opfyldelse.

Jagten på den helt rigtige Miss Glossy sat i gang, og L’Oréal Paris leder i øjeblikket efter den rette pige, som kan repræsentere Casting Créme Gloss og være kampagnens ansigt ud af til. 

For at det ikke skal være løgn, så får du ikke kun muligheden for at blive L’Oréal Paris’ kampagnemodel, du får også hele tre luksuriøse dage i København, hvor du bliver stylet og får en makeover af L’Oréal Paris’ professionelle hårstylister, samt bliver fotograferet af en professionel modefotograf til et opslag i et modemagasin.

Vi er alle enige om herinde på redaktionen, at vi hellere end gerne vil være med i konkurrencen om at vinde dette års Miss Glossy, og at tre dage i luksus lyder lidt som en drøm, der meget gerne måtte gå i opfyldelse.
Derfor har vi også selv taget kampen op, for at blive den nye Miss Glossy, og vi synes bestemt også at I skulle tage at gøre det samme. Tænk hvis man endte med at blive den heldige vinder. Se vores Miss Glossy billeder lige her:

Hvordan deltager du ?

Det er super nemt at deltage i konkurrencen. Alt du skal gøre er:

·   Lav dit eget Miss Glossy billede lige her

·   Upload dit billede på Instagram

·   Brug følgende hashtags: #missglossy2015 #competition #castingcremegloss #lorealparisdk

·   Tag @lorealparisdk

Hvis du mangler hjælp til at få taget det perfekte Miss Glossy billede, så kan du tage et smut forbi Miss Glossy pop-up stores, som du finder i udvalgte butikker. Her kan du få gode farve- og stylingstips til dit hår, samt få taget den helt rigtige Miss Glossy selfie til konkurrencen. Se listen over de udvalgte butikker nederst på siden her.

Konkurrencen slutter onsdag d. 23. september 2015, så det gælder om at få uploadet sit billede inden da.

Held og lykke – Vi glæder os til at se jeres fine billeder.

Se alle deltagerne og stem på dette års Miss Glossy lige her.

xxx

Team ChriChri

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide