[single_post_category_name]

Let’s get things straight

Vi taler vidst på de fleste kvinders vegne når vi siger, at et flot hår betyder rigtig meget for os! De fleste af os bruger gerne flere tusinde kroner årligt på frisørbehandlinger, hårprodukter, pleje og styling. Håret er bare en vigtig del af os, og derfor er det super vigtigt, at vi passer rigtig godt på det. Men, det kan altså være lidt af en jungle, når man skal vælge det rette produkt til styling af håret.

Hårtype varierer fra person til person. Nogle har tykt hår, andre har tyndt. Fladt eller krøllet. Langt eller kort. Uanset hvilken type hår man har, har vi alle et behov for at kunne style det og skifte look en gang i mellem.

Her på redaktionen har vi vores grafiske assistent Julie. Hun har et langt og stort hår med en masse krøller – ”To die for!” Julie havde opgivet at style sit hår, da hun mente det var for besværligt og hellere ville sove en halv time længere om morgenen. 

Da hun var teenager glattede hun ofte sit hår og mener, at det har været med til, at skade hendes hår, hvilket også er én af grundende til, at hun ikke ejer et glattejern længere. Men da det nye ghd Platinum kom på gaden, skulle det altså prøves.

Den store test

ChriChris Social Media ansvarlig, Cecilie, er typen, der ikke går ud af døren før håret er sat – om det så er glattet eller krøllet, der er altid gjort noget ved det. Hun var den første til at prøve det nye ghd Platinum glattejern, og var ikke spor nervøs for beskadigelse af håret, da hun havde læst om produktet.           

Den nye ghd Platinum styler anvender ”safer-for-hair-heat”, som giver et perfekt glat hår med bare ét strøg. Safer-for-hair-heat – Hvad er det og findes det virkelig? Dette var vores allerførste spørgsmål til produktet. Men ja, det gør det.

Ghds forskere har identificeret den optimale temperatur for styling af hår. Det nye ghd Platinum anvender den patenterede banebrydende ”tri-zone” teknologi, som sikrer en ensartet varme under hele stylingen på 185 grader.  Ghds forsker team har således bevist, at højere temperatur ikke giver det look, du gerne vil have!

Tri-zone ™ teknologien sikrer, at ghd platinum™ leverer det ultimative i forhold til hårets sundhed og samtidig reduceres risikoen for brud i hårets struktur med over 50 % og håret bliver 20 % mere skinnende og blankt.

Dét er noget vi kan lide og vi overtalte straks Julie til, at prøve det nye glattejern fra ghd. Hun tog det med hjem og dagen efter kom Julie med det smukkeste glatte hår, stadig lige så tykt og fyldigt som det plejer at være.

Julie var vildt begejstret for sit hår og gik flere gange og kiggede sig i spejlet. Hun fortalte, at morgenens styling var legende let og kaldte ghd Platinum for et ”must-have.”

Et rigtig godt eksempel på ghd Platinums gode egenskaber, vises på billederne nedenfor. Billederne illustrerer den samme kvinde, bare med to forskellige frisurer.

Vi er ovenud begejstrede for denne fantastiske nye styler, som giver os lov til, at ændre vores look når som helst og hvor som helst.

Og til en vejl. udsalgspris på 1.899,- anbefaler vi klart dette ”must-have” item.

Tjek også disse videoer: Platinum –heat you can rely on,  MYTH1

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide