[single_post_category_name]

Step by step: Falske øjenvipper

Drømmer du om lange smukke øjenvipper, men har dem ikke fra naturens side? Falske øjenvipper er svaret! Det kræver dog den helt rigtige teknik for, at få det til at se naturligt ud. Følg min step-by-step guide, og du vil hurtigt mestre de enkelte tricks, der gør hele forskellen. Long beautiful lashes coming up!

LÆS OGSÅ: Step by step: Easy smokey-eyes

 

Step-by-step

1. Du kan anvende falske øjenvipper til alle former for makeuplooks – alt fra dramatiske smokey eyes til helt natulige øjne. Sørg altid for at de falske øjenvipper er det sidste du påføre, da det ellers er umuligt at lave resten af din makeup ordenligt.

2. Påfør en eyeliner langs de øverste vipper. På den måde kan du nemt skjule hvis vipperne ikke sidder helt tæt til dine naturlige øjenvipper. Blend den ud med en lille pensel, så kanterne ser pæne og naturlige ud.

3. Påfør mascara. Påfør altid mascara før du sætter vipperne på – Hvis du bruger mascara på de falske vipper, kan de nemt blive misformet og grimme.

4. Vippe tid!

  • Mål altid de falske øjenvipper, så de passer til længden af dit øje. Hvis de er for lange, kan du klippe det lille stykke af med en saks. Hvis de derimod er for korte, er det ikke den rette vippe til dig.
  • Kom lim på kanten af de falske øjenvipper, og lad den tørre i ca. 30sek. før du sætter dem på. På den måde klister de bedre fast til huden.
  • Tag fat i midten af øjenvippen med en pincet.
  • Sæt først øjenvippen ned på midten af øjet, og placer derefter den yderste krog, så den slutter samme sted som dine egne vipper. Fastgør til slut den inderste krog – sørg for at den også slutter der hvor dine egne vipper ender.
  • Færdiggør looket med den sort eyeliner, på den øverste våde kant – Det giver et meget pænere resultat, og skaber mere volumen til vipperne.

LÆS OGSÅ: Step by step: Everyday eye makeup

Hvis du vil se mere fra Nicci og blive inspireret til et nyt makeuplook, så se mere af hendes arbejde her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide