[single_post_category_name]

Are you a party expert 

De fleste kvinder har gjort det til en fest. Ja, vi kan ikke være de eneste! Klokken er forbi midnat, man er på toilettet med veninden, halv-snalrede, kigger sig i spejlet og tænker: Fuck!  Har jeg set sådan ud hele aftenen? Jeg trænger til en opfrisker! De nødvendige makeup essentials har man med i pungen, men mangler ALTID parfumen. Herefter kigger man veninden i øjnene og åbner skabe og skuffer i det hjem man er gæst i for, at finde en parfume man lige kan sprøjte sig med og vænne selvsikkert tilbage til festlighederne. 

I sidste uge var emnet omkring frokosten ”fest”. Festtøj, festmakeup, festtema, you name it. Herefter kom vi ind på, hvordan den perfekte fest ville være. Hvad skulle den indeholde, hvem skulle med, hvilket tema? 

Vi blev hurtigt enige om, at ingen af os er 15 år længere og holder man fest når man er 25 – må den gerne være lidt mere ”Classy”. Det er altid svært, at finde et festtema, som ikke allerede er brugt og set før. Det bliver stort set altid sådan et lidt ”fjollet og useriøst” tema, hvor man skal klæde sig ud i diverse kostumer eller til julefrokosterne hvor vi troligt render rundt med en nissehue som lyser og blinker. Lige på det punkt er vi danskere bare ret langt væk fra de stilede amerikanske ”red-carpet-parties”!

Planning a classy party

Googler man ordet ”festtema” på google, er det første der kommer op – en online kostume webshop med ”sexy-nurse” kostumer, lilla parykker, og selvsiddende orange strømper – in case du ville være Pippi Langstrømpe til næste udklædningsfest. Misforstå os ikke, vi elsker fester med tema (også når det er fjollet og useriøst), men denne gang ledte vi efter inspiration til ”The American red-carpet party”!

Og det fandt vi. Googler man ”A true party expert”, kommer man ind på hjemmesiden privateklub.com. Private klub er navnet på den nye parfume fra Karl Lagerfeld som både findes til kvinder og mænd. Duften er inspireret af det pulserende natklubliv. Den kvindelige duft er en forførende orientalsk blomsterduft med bergamotte, roser, violer, magnolier, cremet musk og mandel. Den er sprudlende, varm og sensuel perfekt til byturen eller festen man ikke vil gå glip af.

hjemmesiden får du en ”private guide – to become a true party expert”! Her bliver man introduceret til tre forskellige festtemaer alle tre inspireret af den nye parfume Private Klub.

The Black & White Party, Gold & Strass Party og Urban & Silver Party. Hvert tema har en dresscode, den rette cocktail, makeup, parfume guide og slutter af med at give ”The Master Tip”. De tre guides er super flot stillet op og lige til at printe ud eller sende via e-mail til de gæster man vil invitere, uden at efterlade tvivl om, hvilken slags fest de bliver inviteret til!

Vi ved ikke om vi er de eneste, men vi ville gerne inviteres til én af disse fester! Tjek hjemmesiden ud og ”become a true party expert”. 

Enter the party – with Karl Lagerfeld, Private Klub. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide