[single_post_category_name]

Bag om tatovøren “Kat Von D”

“Lær at elske dig selv uden makeup, kan du det – bliver det meget sjovere, at bruge makeup”. Dette er Kat Von D’s allerbedste makeup-råd til alle os, der eeeelsker makeup! Den talentfulde og inspirerende kvinde, har netop lanceret sin HELT egen og meget personlige beauty line for Sephora. Vi havde æren af, at tilbringe en hel dag med hende og hendes team, hvor vi både fik historien bag makeuplinjen og selvfølgelig kunne vi ikke nære os fra, at prøve de lækre produkter!

Da hun var barn ville hun være læge som sin far. “Min far var min helt. Han var doktor for kirken, så det ville jeg også være. Jeg sagde altid: Far, jeg vil være læge når jeg bliver stor, hvortil han svarede: Du er kunstner, du er så dygtig til at tegne, du skal ikke være læge!” I følge Kat har hun den dag i dag, fået det bedste fra begge verdener. Både tatoverings-branchen og den menneskelige, da man jo nærmest skærer i folk, fortæller hun med et smil.

“Min far var min helt”

Kat Von D husker tydeligt den dag hendes tattoo-karriere startede, faktisk husker hun hver en tatovering hun nogensinde har lavet. “Jeg kan huske alle de tatoveringer jeg har lavet siden jeg var 14 år gammel. Jeg husker dem faktisk mere, end jeg husker personen. Viser du mig et billede af en tatovering, kan jeg fortælle nøjagtigt hvad jeg havde på den dag, det er en de få “moments” i livet som virkelig kræver din fulde opmærksomhed.” 

Kat er stadig tatovør, men har nu kastet sig over “beauty-branchen”. Det hele startede da Sephora, kontaktede hende med et ønske om, at hun skulle lave fire læbestifter for virksomheden. De skulle selvfølgelig være røde, da hun på daværende tidspunkt stort set altid havde den røde farve på læberne. På det tidspunkt synes hun fire læbestifter var meget. “Oh my god, det er meget – jeg troede kun vi skulle lave en.”

Den dag i dag kan hun ikke engang tælle, hvor mange produkter der er, forklarer hun med et smil på læben.

Hvorfor Danmark?

Hun har længe skubbet på for, at komme til Skandinavien med sit makeup. Selvom at Danmark ikke er det største marked som f.eks. USA, var det meget vigtigt for hende at være repræsenteret i landet:

“Jeg har rigtig mange fans her og indtil videre har de kun haft mulighed for, at købe produkterne på eBay, det ville jeg gerne lave om på. Derudover vil mange af de skandinaviske brugere sikkert blive positivt overraskede over at se, at mange af navnene på produkterne faktisk er skandinaviske. Navnene er også inspireret af musik, for jeg elsker musik! To af mine favoritter er fra Skandinavien”. 

Det bedste ved ”The Kat Von D Beauty-line” er, at hun selv har været så meget med i processen. For hende er den meget personlig og der er ikke et eneste produkt som hun ikke har haft ”næsen” i. Alt fra farverne og navnene, til logoet som hun i øvrigt selv har tegnet med en blyant. Med det sagt ved hun godt, at hun bærer et stort ansvar: ”Hvis noget går galt, kommer det altid tilbage på mig, ikke på et brand”. 

”Hvis noget går galt, kommer det altid tilbage på mig, ikke på et brand”.

Da hun er en kvinde der på trods af sin unge alder, allerede har haft stor succes med de ting hun har opnået, kunne vi ikke lade vær at spørge hende, hvad der har været hendes livs største succes, hvor til hun svarede: ”Succes er ”tricky” ord. Mange mennesker ser ting som ”penge” og ”kendisstatus” som succes og det er langt fra dét, jeg forbinder med succes! For mig er det den følelse du får, når du opnår noget, som du har arbejdet hårdt for.” Fortæller hun og fortsætter: ”Det er faktisk ret uvirkeligt det her, mange folk spørg mig, om det er en drøm der er gået i opfyldelse, det er det ikke, det er mere et mirakel!”

”Succes er ”tricky” ord. Mange mennesker ser ting som ”penge” og ”kendisstatus” som succes og det er langt fra dét, jeg forbinder med succes! For mig er det den følelse du får, når du opnår noget, som du har arbejdet hårdt for.”

Arbejdsliv og fritid er det samme 

Hun har aldrig været på ferie, for det behøver hun ikke. ”Selvfølgelig ville jeg ønske, at jeg havde mere tid til at hænge ud med en masse mennesker osv. men for mig, er det ren luksus at jeg kan det her. Jeg har set så meget af den store verden og det er jeg taknemlig for”. 

”Men nu lever jeg bare sammen med min kat så det er fint, jeg kan gøre hvad jeg vil.”

Hun indrømmer dog, at det var lidt sværere da hun var i et forhold: ”Nu hvor jeg er single er det nemmere at balancerer arbejdsliv og fritid. Hvis du er i et forhold er du nødt til, at skabe tid og planlægge en masse ting. Når man er en kreativ person som jeg, så kommer idéerne nogle gange om natten og der er jeg bare nødt til, at stå op og spille på klaver hvis det er det, jeg har lyst til”, fortæller hun og forsætter: ”Men nu lever jeg bare sammen med min kat så det er fint, jeg kan gøre hvad jeg vil.”

Den største drøm, fremtiden og fortiden 

Kat lever sin største drøm hver dag og målsætninger – det har hun! Hun håber på at hun kan bruge sin kendisstatus til, at støtte en masse gode formål, dyrevelfærd især. 

”Jeg har været ædru i 8 år, og ja det ville selvfølgelig havde været fedt hvis ikke jeg havde været alkoholiker og afhængig af stoffer, men uden det, ville jeg ikke være i stand til, at tale om det nu og hjælpe andre mennesker.”

De eneste tidspunkter hvor, hun har sparket sig selv bagi, er hvis hun på nogen måde har spildt sin tid. ”Tid er det mest værdifulde. Jeg har været ædru i 8 år, og ja det ville selvfølgelig havde været fedt hvis ikke jeg havde været alkoholiker og afhængig af stoffer, men uden det, ville jeg ikke være i stand til, at tale om det nu og hjælpe andre mennesker. Jeg tror, at alt sker på det rette tidspunkt og rette sted.”

Vi ønsker den seje kvinde held og lykke med hendes karriere fremover og glæder os til, at følge med! 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide