[single_post_category_name]

Derfor skriver jeg ikke ønskeliste til jul

Vi ved godt, at der stadig er noget tid til jul, og at de fleste mennesker slet ikke har overvejet, at tænke på and, flæskesteg, kræmmerhuse og julegaver. MEN, hvorfor ikke være i god tid? ChriChri redaktionen ELSKER jul. Vi kan ærligt talt nærmest ikke vente til, at pynte op på det nye ChriChri kontor og klæde os på til diverse julefrokoster, samt julehygge med familie og venner.

Det bedste ved julen… Ja, hvad er det. Spørg du os, så er det DET HELE! Vi elsker jul, det er bare ”Big deal” hos Team ChriChri. Vi indrømmer selvfølgelig, at gaverne er en ekstra bonus, som vi allerede nu går og glæder os lidt til.

Den store problematik for os, er dog altid, hvad man skal ønske sig! Det er altså bare ikke særlig nemt! For hvad ønsker man sig af sine bedsteforældre? Og hvordan får man lige forklaret, at det lige præcis er DET her tørklæde, som vi har set på en bestemt hjemmeside, og ikke hvilket som helst andet tørklæde som der ligner lidt?

De fleste har nok prøvet, at skrive en ønskeliste til familien. Man har en masse ønsker, skriver det ned i detaljer, hvor det kan købes, hvad det koster, hvilken farve, hvilket mærke, størrelse mm. Ja, man linker endda til den side hvor man kan købe det. Og det ender med, at man sidder der, forventningsfuld og tænker ”Yes, denne gange ramte de rigtigt”, men nej…

I am thinking ghd

Kathrine fra redaktionen har et stort krøllet hår som til tider, kan være en smule svært at styre. Hendes største ønske i år, er et ”ghd platinum Arctic Gold Gift Set”. 

Når man er studerende og ikke har særlig mange penge mellem hænderne, bliver sådan noget som professionelle stylingprodukter ofte frasorteret, da der bare ikke er råd til det. 

Det nye ghd glattejern er fra linjen ghd Arctic Gold, som byder på et overflødighedshorn af professionelle stylingprodukter i smukke farver og flere forskellige limited edition gavesæt til julen 2015.

Kathrine er dog slet ikke i tvivl, det skal være den hvide Arctic Gold Platinum.

Sidste år havde hun også ønsket sig noget helt bestemt uden at være heldig, men i år er hun fortrøstningsfuld.

ghd har nemlig lanceret en vildt smart kampagne som hedder ”hintghd”!

ghd’s hjemmeside kan du nemlig give et hint til dine kære, hvor man fortæller, at man ønsker sig et helt bestemt ghd produkt til jul. 

Man trykker på det produkt man ønsker sig, skriver en lille besked til modtageren og sender den af sted til modtagerens mail! Det er SÅ nemt og gør det meget svært, at gå galt i byen, når der skal købes gaver! Når hintet er sendt, kan det også deles på Facebook og Twitter. 

Kig forbi ghds hjemmeside og tjek hvor nemt det er! 

XXX
Team ChriChri

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide