Guide: Sådan lægger jeg makeup

Duft og smag er to ting, der ikke sanses gennem en computerskærm. Alligevel er billeder af mad noget af det mest googlede. Hvorfor? 

Jeg kan kun tale for mig selv: jeg er et meget visuelt menneske.
Når jeg skal inspireres, spiser jeg med øjnene. Jeg dufter gennem ordene, kampagnerne og beskrivelserne. Jeg bliver fristet, og til sidst opsøger jeg selv duften, laver selv opskriften, kommer parfumen på huden og krydderierne i munden.

Da jeg så kampagnen for Marc Jacobs’ nye parfume “Decadence”, var jeg ikke i tvivl: her er en sexet stemning – en hot duft. Kampagnemodellen er selveste Victoria Secret’s engel Adriana Lima. Hun er jo SÅ sexet – hun giver mig lidt en fornemmelse af Elizabeth Taylor.
Marc Jacobs har selv udtalt, at Adriana har været en slags muse for ham under tilblivelsen af denne parfume –WOW! Så man kan vel godt sige, at den lidt er kreeret til ære for hende? Og hvem gider ikke godt dufte som Adriana? Jo tak! Bring it on! Følger hendes krop mon også med? 
“Decadence”-flakonen ligner en håndtaske med guldrem og slangeskins-flaptop. Duften er mere moden end de tidligere Marc Jacobs parfumer, jeg kender til. De plejer at være søde, ”unge” og blomstrende. Det er denne ikke – og dog, der er stadig noget… Men denne er mere sexet, mere voksen. Det er helt klart den perfekte aftenparfume – perfekt til vintertunge frakker, høje hæle og en ankomst til julefrokosten.

Jeg får lyst til at kreere et look – det look jeg automatisk kommer til at tænke på, når jeg dufter til denne parfume. Det umiddelbare. Duften komprimeret ned til farver, stemning og et fuldt makeup look –  min verden ud fra Marc Jacobs’ “Decadence” duft:

Guide til foundation

 

Guide til dine bryn

  

Guide til smukke øjne

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide