Hemmeligheden bag smukke naturlige krøller

Items

Hårtørrer & Krøllejern

Fra Ghd til 2.199 kr

Curl Hold Spray

Fra Ghd til 239 kr

Man ser dem overalt og på alle de kendte. De der lækre, fyldige og halv-tilfældige krøller – som hverken er for krøllede eller for flade! Det er det der lækre bølgede look, som man bare ville ønske, at man selv havde eller kunne finde ud af at lave!

Det er bare lidt som om, at når vi selv hiver vores krøllejern frem, så formår vi ikke rigtig at lave andet end proptrækker-krøller, som på ingen måde ser hverken tilfældige eller lækre ud.. Men vi har fundet hemmeligheden! Og vi er mildest talt begejstrede!

Med en lille smule teknik og det rette krøllejern, er det faktisk utrolig simpelt at skabe det eftertragtede look! Se hvordan lige her:   

Vi afprøvede selv teknikken på redaktionen, efter en hårvask og en tur med hårtørreren – og vi var vilde med resultatet!  

 

Du kan helt selv bestemme hvordan du vil have dine krøller, med denne teknik. Vi krøllede fx. ikke krøllerne helt fra hovedbunden, som i videoen – men startede istedet omkring midter-sektionen, for at skabe et mindre vildt og mere afdæmpet look!

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide