Ja, jeg farver hår selvom jeg er gravid

Makeup, cremer, parfume, solbadning, hårfarvning, ja listen over hvad du skal undgå eller passe på med, når du er gravid, er nærmest uendelig lang!

De fleste kvinder har det bedst, når de føler sig lækre og er tilfredse med deres udseende og velvære. Det er bare en faktor vi må erkende. Vi stråler når vi har lagt en flot makeup, når vi får komplimenter for vores nye duft, og/eller når vi har været på et tilfredsstillende besøg hos frisøren! Alle disse ting er med til at booste selvværdet! 

Selvom at Julie fra redaktionen er enormt spændt på, at få barn nummer to til december, så kan hverdagen altså godt gå hen og blive en smule trist, når ens ud-groning er længere end, hvad hun mener er til at holde ud! Selvfølgelig skal man passe på med diverse kemiske produkter, når man har en lille én i maven, men man har vel også lov til at se godt ud, når man er gravid.

LÆS MERE: Lækre produkter til din gravide mave

Julie har længe gået og klaget over sit hår. Som det kan ses nedenfor på ”før”-billedet, var det ret længe siden, hun havde fået gjort noget ved det på grund af graviditet. Hun var derfor nået til et punkt, hvor hun bare havde et behov for at få farvet sit hår, og her fik hun øjnene op for hårprodukterne fra NATURIGIN.

NATURIGIN er et dansk hår- og hårfarvebrand, som inspirerer kvinder til et sundere, grønnere og mere bæredygtigt valg indenfor hårprodukter (og i særdeleshed hårfarvning). NATURIGIN er det naturlige valg på markedet. Du finder det i Føtex, Bilka, Super Brugsen og udvalgte matas forretninger. Er du mere til online shopping, så fås produkterne også snart på Bilkas og Føtexs webshops – so stay tuned!

NATURIGINS produkter er 100 procent ammoniak og parabenefri. De indeholder neutrale olier og ekstrakter, er ECOCERT Organic Certified og 98,2 procent af ingredienserne er økologiske! Derudover er emballagen lavet af genbrugsmaterialer. NATURIGIN er også HSI partnere og støtter kampen mod animal testning og dyremishandling. Da Julie læste dette, var hun ikke i tvivl – det skulle prøves. Nu skulle der altså ske noget! (Og det måtte MEGET gerne gå hurtigt!)

 

Hårfarvning på kontoret

Da ChriChri redaktionen har ret travlt i øjeblikket, skulle hårfarvningen foregå på kontoret. Maria farvede Julies hår, imens vi andre spændt ventede på resultatet. Som det kan ses på ”efter”-billedet, dækkede hårfarvningen 100 procent Julies udgroning. Hun valgte en anderledes farve, som gav hendes look et ekstra pift. Efter den succesfulde hårfarvning, blev vi andre inspirerede. Det endte altså med en hel dag med hårfarvning! Se billederne nedenfor.

 

”Det er altså vigtigt, at man kan føle sig feminin og lækker med god samvittighed, når man er gravid”, sagde Julie efter hårfarvningen og har nu lidt lettere ved, at overskue de resterende måneder.

Motivationen bag NATURIGIN var personlige årsager. Mette, som er personen bag virksomheden, fik diagnosen brystkræft og modtog beskeden om, at den ikke var genetisk båret. Dette betød, at kræften var brudt ud af andre årsager, hvilket blandt andet kunne være på grund hårprodukter, som var fyldt med farlige og usunde ingredienser. Det måtte der laves om på!

LÆS OGSÅ: Pas på hormonforstyrrende stoffer, når du er gravid – disse kan være skadelige for dit foster 

Vi synes det er vigtigt, at man som kvinde kan gøre noget for sig selv og sit udseende med god samvittighed. Find de organiske hårprodukter på NATURIGINS hjemmeside og følg dem på deres Facebook side lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være