[single_post_category_name]

Tatoveringer på kvinder

Kunst eller blækklatter? Døm selv. Tatoveringer er bogstavelig talt gået under huden på befolkningen. De fleste har en holdning til tatoveringer på kvinder. Nogle synes det er for mandligt, andre synes det er det fedeste og så er der dem som ikke har nogen en holdning til det. Vi har spurgt to danske kvinder, én af dem elsker tatoveringer og har hele benet fyldt, den anden synes det er modsætningen af at være feminin.

Tatoveringer, ja tak!

Trine, 22 år 

Hvornår og hvorfor startede du med at få tatoveringer?

Jeg fik min første tatovering kort tid efter jeg var blevet 18 år. Jeg havde i flere år gået og tænkt “jeg skal have lavet en tatovering”, men mine forældre har aldrig været fan af den ide! Derfor måtte jeg vente til, at jeg blev 18 og selv kunne bestemme! Jeg har altid synes, at tatoveringer er flotte og jeg har altid være fascineret af dem. For mig, er det en anderledes måde, at skille sig ud fra andre på og en anden måde, at udsmykke sig og skabe kunst på. 

t

Hvilken tatovering er din yndlings og hvorfor?

Jeg er utrolig glad for alle mine tatoveringer og synes, at hver og én er helt unik. Men den som har den største betydning for mig, er min tekst på låret: 

”Life is too short to wake up with regrets so love the people who treat you right forget about those who don’t. Believe every thing happens for a reason, if you get a chance take it, if it chance your life let is. Nobody said life would be easy they just promised it would most likely be worth it” 

Den giver mig et dagligt skulderklap og minder mig om, at leve livet og lade værd med, at tænke så meget over tingene. Bare nyde det jeg har omkring mig hver dag og gribe alle de chancer jeg får!

Hvorfra får du idéerne til dine tatoveringer?

Jeg har fået meget inspiration fra nettet og jeg har også fundet billeder og skitser af det jeg synes er flot, så der er faktisk ikke en dybere idé og betydning bag alle mine tatoveringer. Det er kun mine tatoveringer af tekst, som der er en dybere mening med.

Tatoveringer, ellers tak! 

Henritte, 28 år 

Hvorfor vil du ikke have tatoveringer?

Jeg føler mig ikke som typen der har tatoveringer. Hvis det er en type? Jeg synes det er synd, at den ellers smukke kvindekrop, skal dækkes med farve rundt omkring.  Jeg indrømmer gerne, at jeg før har set tatoveringer som jeg synes var flotte og detaljerede, men jeg synes mange gange, at ser man dem langt fra, kan det hurtigt komme til at ligne mørke blæklatter.

Hvilken tatovering er den værste du nogensinde har set?

Da jeg var yngre var det super moderne at få skrevet sit navn på håndleddet. Det er nok en af de tatoveringer jeg aldrig nogensinde har forstået. Generelt synes jeg ikke, at der er så meget ved, at få en tatoveringer som der er mange andre der også har. 

Kunne du nogensinde overtales?

Jeg tror det ikke. Jeg er meget feminin, elsker kjoler og høje hæle! For mig stemmer det bare ikke overens. Jeg kan ikke forestille mig det. Hvis det skulle være, skulle den i hvert fald være godt skjult, og hvad er så pointen?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide